Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna februarie, în funcţie de zodia ta

Horoscop. Nativa din Berbec trebuie să se odihnească mai mult. Află cum te simţi în această perioadă şi ce poţi face ca să previi, în loc să tratezi.

01 feb. 2014, 07:32
Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna februarie, în funcţie de zodia ta

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Începi luna în forţă şi ai o energie ieşită din comun. Din cauza faptului că nu ştii să te gestionezi corect, e posibil ca în ultimele zile din februarie să cazi lată. Oboseala şi stresul îşi vor spune cuvântul, nu tocmai într-un mod blând.

Horoscop Peşti (19 februarie – 20 martie)

O viaţa mai organizată şi echilibrată te poate salva de la multe boli. Însă, aceste lucruri îţi sunt total străine, şi nu ai nici cea mai mică dorinţă de a te schimba. Faptul că mănânci când apuci şi dormi la fel, se va răsfrânge asupra corpului tău. Nu este nimic grav, dar vei pierde câteva zile pentru a te recupera.

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativa din Berbec trebuie să se odihnească mai mult şi să renunţe la orele suplimentare la birou. Energia ta este limitată, aşa că trebuie să ştii când să o foloseşti şi cum, pentru a nu te extenua, mai ales la sfârşitul acestei luni. Ai grijă şi la alimentaţie, dacă nu vrei să ai încă o problemă în plus.

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru tine, luna februarie nu vine cu nimic nou, şi vei întâmpina aceleşi probleme de sănătate cu care deja te-ai obişnuit. Oboseşti repede, spatele te doare de la sedentarism şi posibil să nu mai vezi atât de bine. Chiar dacă îţi par probleme mici şi neimportante, nu trebuie să le ignori. Taie răul de la rădăcină şi du-te la un control medical.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Chiar dacă vremea nu te ajută foarte mult, ar fi bine să începi să faci mai multă mişcare. Sedentarismul este la modă în zilele noastre, dar nu trebuie să stai cu mâinile în sân. Dacă nu poti alerga în parc, organizează-ţi un set de exerciţii pentru acasă. Trebuie să îi dai corpului ce are nevoie, sport şi o alimentaţie sănătoasă.

Horoscop Rac (22 iunie – 21 iulie)

Luna februarie te găseşte uşor deprimată, şi chiar dacă nu o consideri o problemă de sănătate, ea poate să devină dacă o ignori. Trebuie să comunici mai mult şi să îţi deschizi sufletul. Frustrarea nu te ajută la nimic, aşa că vorbeşte cu cei ma buni prieteni ai tăi despre ceea ce te macină. Ai nevoie de sfaturi şi de încurajări.

Horoscop Leu (22 iulie – 22 august)

Stai bine la capitotul sănătate în această perioadă, ceea ce te poate împinge să faci unele excese. Starea de bine pe care o ai te poate pune la încercare şi îţi poate da impresia că ai voie să faci orice. Nu exagera cu nimic, nici cu munca peste program, dar nici cu nopţile nedormite sau mâncărurile fastfood.

Citeşte mai mult pe eva.ro