Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna iulie, în funcţie de zodia ta

Horoscop. Aspectele astrale îţi arată câtă energie şi poftă de viaţă vei avea în această lună, dar şi riscurile de îmbolnăviri sau accidentări.

27 iun. 2014, 21:10
Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna iulie, în funcţie de zodia ta

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Ai o formă fizică şi psihică de invidiat luna aceasta, aşa că nu sunt motive de îngrijorare. Stai bine la capitolul sănătate şi se anunţă o perioadă destul de lungă în care te vei simţi în acest fel.

Leu (22 iulie – 22 august)

Ai exagerat cu munca şi nici nu prea ai dormit în ultima perioadă, fapt pentru care organismul tău este pe punctul de a ceda. Trebuie neapărat să îţi iei câteva zile libere dacă vrei să fii în stare să faci ceva în această lună. 

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

A venit vara, iar razele sorale sunt mai puternice ca oricând. Ai grijă la problemele de sezon ce îşi pot face apariţia, mai ales dacă mergi la plajă. O banală aluniţă îţi poate da bătăi de cap şi te poate pune în pericol. Protejează-te!

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Starea ta de sănătate se îmbunătăţeşte pe zi ce trece, aşa că luna aceasta nu ai motive de îngrijorare sau de tristeţe. Trebuie să încerci să redevii ce ai fost cândva şi să capeţi încredere în tine. Fii mai încrezătoare în tine, problemele au dispărut!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti încă sensibilă ca urmare a unor probleme care au dispărut de curând, de aceea trebuie să fii mult mai precaută decât de obicei. O răceală simplă se poate transforma în ceva grav dacă o tratezi cu superficialitate. Prudenţa este cuvântul cheie al lunii iulie.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Începi luna fără vlagă, însă îţi vei reveni pe parcurs. Chiar dacă nu ai energie, delăsarea nu este cea mai bună soluţie. Încearcă să adopţi un stil de viaţă mai sănătos şi să renunţi la vicii. Dacă fumezi, aceasta poate fi cauza principală pentru care mereu eşti fără putere.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Stai bine la capitotul sănătate, însă ai uitat în ultima vreme să ai grijă de corpul tău. Sportul te poate salva de la multe afecţiuni, şi în plus de asta vei fi şi mult mai atractivă.

Citeşte mai mult pe eva.ro