Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP: Aspectele astrale îţi arată câtă energie şi poftă de viaţă vei avea în această lună, dar şi riscurile de îmbolnăviri sau accidentări.  

28 sept. 2014, 04:35
Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Stai bine la capitolul sănătate, însă trebuie să ai grijă şi să eviţi accidentele. Eşti mai predispusă ca oricând, aşa că se recomandă atenţie atât în calitate de şofer, cât şi de pieton. Sfătuieşte-i chiar şi pe cei din jurul tău să fie prudenţi!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu lua în râs sănătatea şi nu ignora semnalele care ar trebui să te pună pe gânduri. Mergi mai des la controale medicale şi mai ales ţine sub control problemele deja existente. Dacă ştii că suferi de o boală, atunci cu siguranţă nu va trebui să faci nimic care să o agraveze.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Deşi ai avut concediu, nu pare că ţi-ai fi încărcat bateriile vreun pic. 

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu se va întâmpla nimic rău în organismul tău dacă vei continua să ai acelaşi stil de viaţă. Faptul că acum te gândeşti serios la asta, înseamnă o maturizare benefică pentru tine. Cel mai probabil vrei să devii mamă sau vrei să faci o astfel de schimbare majoră.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti plină de energie şi nimic nu pare că ţi-o poate strica. E posibil însă ca din prea multă agitaţie să ai parte de accidentări, aşa că fii atentă chiar şi unde calci. Dacă eşti însărcinată, fii atentă la alimentele pe care le consumi.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

E posibil să apară probleme de sănătate în această lună, însă nu este nimic atât de grav precum pare. Te extenuezi la serviciu şi îţi canalizezi energia spre activităţi deloc utile, lucru care te va afecta. Dacă te simţi slabită, iar cearcănele sunt mai mult decât evidente, mergi de urgenţă la un control.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai grijă la răcelile de sezon, eşti mai sensibilă decât de obicei în această lună. Trebuie să îţi întăreşti organismul printr-un regim de viaţă mult mai sănătos, prin mai multă mişcare şi prin reducerea grijilor şi orelor nedormite.
 

eva.ro