Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 11-17 august. Află ce spun astrele!

Vezi care va fi starea ta psihică şi fizică, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada care urmează.

09 aug. 2014, 19:44
Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 11-17 august. Află ce spun astrele!

Leu (22 iulie – 22 august)

Vei avea parte de multă distracţie în această săptămână, de aceea oboseala s-ar putea să îşi spună cuvântul. Ai grijă la orele de somn şi nu sări peste mesele principale ale zilei. Gândeşte matur şi fă-o pentru viitorul tău!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nu îţi stă capul la tine şi nu te preocupă sănătatea, cel puţin în această perioadă. Imediat ce scapi de stresul profesional ori financiar, ar trebui să îţi faci mai mult timp pentru tine. Nu prelungi prea mult situaţia actuală pentru că pot apărea probleme.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci pentru tine în această săptămână este să te odihneşti. Ai nevoie de câteva momente singură şi ai nevoie să îţi pui ordine în gânduri. Simţi că cedezi psihic, de aceea puţină relaxare te poate ajuta.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu eşti propriul tău şef, aşa că toate deciziile pe care le iei îţi influenţează direct viaţa. Sănătatea, cât şi stilul de viaţă ţin doar de alegerile tale, aşa că încearcă să te documentezi mai mult cu privire la acest aspect.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Exerciţiile fizice şi o alimentaţie corespunzătoare te pot feri de problemele de sănătate din această perioadă. Trebuie să ai grijă de tine dacă vrei să arăţi bine şi să te simţi bine. Fii prudentă, există riscul unor accidente.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Încearcă să nu faci excese, orice e mult strică.Dacă în cursul săptămânii nu cedezi tentaţiilor, în weekend te comporţi de parcă nu ai mai văzut dulciuri de ani buni. Nu trebuie să fii surprinsă dacă te alegi cu o proastă dispoziţie din cauza indigestiei.

Citeşte mai mult pe eva.ro