Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 13-19 aprilie. Află ce spun astrele

HOROSCOP: Nativa din Peşti va scăpa temporar de problemele de sănătate cu care se confruntă deja de ceva vreme, însă nu trebuie să se bucure prea mult.

12 apr. 2015, 12:37
Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 13-19 aprilie. Află ce spun astrele

BERBEC

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă ai probleme cu încrederea în tine.

Încearcă în această săptămână să schimbi ceva la fizicul tău, scapă de câteva kilograme în plus sau înnoieşte-ţi garderoba. 

TAUR

Eşti foarte stresată, iar acest lucru îţi poate cauza probleme cu sănătatea.

Chiar dacă sunt minore, ai face bine să nu îţi supui organismul unui chin inutil. Micile dureri de cap ar trebui tratate cu seriozitate, chiar dacă nu te vei lăsa doborâtă de ele.

GEMENI

Eşti uşor irascibilă în această săptămână şi pui la suflet lucruri care nu te privesc sau care nu te influenţează în mod direct.

Ai face bine să devii mai indiferentă şi să îţi vezi doar de treburile tale, ai destule probleme şi tu de care ar trebui să te ocupi. O minte încărcată nu te ajută!

RAC

Vei întâmpina mai multe probleme de sănătate cărora nu le vei acorda atenţie în această perioadă, iar situaţia se va agrava.

Mergi la doctor şi nu te trata superficial la sfatul celor din jur care nu au o opinie autorizată. Chiar dacă aştepţi să îţi treacă fără să faci nimic, acest lucru nu se va întâmpla.

LEU

Încearcă să priveşti spre viitor cu mai mult optimism, faptul că te gândeşti numai la rele îl poate atrage în viaţa ta.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate, însă te apropii cu paşi repezi către depresie dacă te complaci în situaţia în care te afli.

Citeşte mai multe detalii pe eva.ro