Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 23-29 iunie. Află ce spun astrele!

HOROSCOP: Vezi care va fi starea ta psihică şi fizică, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada ce urmează.

21 iun. 2014, 20:03
Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 23-29 iunie. Află ce spun astrele!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ai multă energie şi putere de muncă atât cât îţi trebuie. Nu vei întâmpina probleme de sănătate, însă ai grijă la alergiile de sezon. Ai o uşoară sensibilitate, aşa că trebuie să te protejezi cât mai mult.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Va fi o perioadă bună pentru tine din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Eşti într-o dispoziţie de zile mari, ceea ce înseamnă că astrele ţin cu tine şi te feresc de evenimente sau situaţii neplăcute.

Leu (22 iulie – 22 august)

Ai muncit mult şi ai obosit, ceea ce înseamnă că trebuie neapărat să îţi reîncarci bateriile. Bucură-te de ieşirile alături de cei dragi ţie, dar fii foarte prudentă pentru că eşti predispusă accidentărilor.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta eşti predispusă accidentelor, dar nu trebuie să te panichezi, nu va fi vorba de nimic grav. Dacă vei fi prudentă şi grijulie atât ca pieton, cât şi ca şofer, nimic nu îţi va da planurile peste cap.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

O răceală îţi poate agrava o problemă stomatologică mai veche, de aceea trebuie să mergi la medic de la primele semne. Orice afecţiune mai veche are riscul de a reapărea, aşa că ai grijă!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai de făcut mai multe drumuri, ceea ce înseamnă că eşti expusă mai multor riscuri. Fii cu ochii în patru, însă nu deveni nici prea sceptică. Sistemul digestiv este mai sensibil, aşa că ai grijă la alimentaţie.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

E posibil ca în această săptămână să pună stăpânire pe tine o viroză de sezon. Ai grijă ca răceala să nu se agraveze, aşa că măcar în weekend răsfaţă-te cu ceai fierbinte, lenevit în pătură şi mâncare sănătoasă.

Citeşte mai mult pe eva.ro