Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 7-13 iulie. Află ce spun astrele!

Horoscop. Vezi care va fi starea ta psihică şi fizică, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada ce urmează.

05 iul. 2014, 21:33
Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 7-13 iulie. Află ce spun astrele!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nu ai probleme mari de sănătate, şi poate chiar nici mici. Singura neplăcere pe care o vei întâlni în această săptămână este faptul că nu ai energie şi vrei mai mult să leneveşti decât să faci treabă. Tot ce trebuie să faci este să îţi reîncarci bateriile prin odihnă câteva zile din această săptămână.

Leu (22 iulie – 22 august)

Vrei să începi un nou capitol al vieţii tale şi să schimbi multe în stilul tău de până acum. Vrei să o iei de la zero, iar acest lucru necesită modificări serioase în regimul tău alimentar, dar trebuie să renunţi şi la sedentarism.  

Fecioară (23 august – 22 septembrie) 

Eşti foarte determinată şi cu o sănătate de fier, fapt pentru care te simţi şi eşti văzută mai puternică decât oricând. Bucură-te de această etapă pentru a face cât mai multe lucruri utile.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Tot la viitor te gândeşti şi când vrei să îţi schimbi stilul tău de viaţă, vrei să trăieşti mult şi să te bucuri de tot ce ţi se oferă. Ai suficientă enerrgie ţi determina pentru a începe să fii mai sănătoasă.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nivelul tău de energie este la maxim în această perioadă şi te simţi o altă persoană. Parcă ai renăscut şi ai noi reguli de aur pentru stilul tău de viaţă. Normalitatea este noul tău ţel, aşa că din această săptămână începi să renunţi la excese.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu suferi de nicio boală, sau cel puţin nu ştii acest lucru. Ideea este că te simţi slăbită şi simţi că te-ai plictisit să faci aceleaşi lucruri mereu. Ai nevoie de somn şi ai nevoie să uiţi de grijile de la serviciu. 

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie) 

Ai grijă săptămâna aceasta la accidente şi fii prudentă atât în calitate de pieton, cât şi de şofer. Riscul accidentărilor este crescut, iar astrele te protejează mai puţin ca în ultima perioadă. Priveşte pe unde mergi!

Citeşte mai mult pe eva.ro