Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 8-14 iunie. Află ce spun astrele!

HOROSCOP: Nativa din Vărsător nu va întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, de aceea ar trebui să se bucure de orice clipă pe care i-o oferă viaţa.  

07 iun. 2015, 05:32
Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 8-14 iunie. Află ce spun astrele!

GEMENI

E posibil ca starea de bine pe care o ai să te împingă să exagerezi în unele situaţii, iar asta să îţi creeze probleme de sănătate ulterior.

Ascultă de sfaturile partenerului de viaţă şi nu te lăsa influenţată de stilul alora de viaţă. Programul de odihnă este foarte important în cazul tău, aşa că respectă-l!

RAC

Nu aştepta ca starea ta de sănătate să se înrăutăţească pentru a lua măsuri, ci mai degrabă taie răul de la rădăcină.

Unele acţiuni din trecut sau viciile cu care te lupţi pot fi direct răspunzătoare pentru situaţia ta, însă vestea bună este că depinde doar de tine dacă vrei sau nu să schimbi acest lucru.

LEU

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă tot trebuie să fii prudentă în alegerile pe care le faci.

Este important să ai un program strict de alimentaţie, dar şi de somn, însă doar dacă vrei să dai randament maxim. Ai nevoie de energie şi de o minte limpede pentru a-ţi duce la bun sfârşit planurile pe care le ai.

FECIOARĂ

Faptul că mănânci atunci când apuci îţi poate crea probleme serioase în această săptămână.

Sănătatea este foarte importantă în acest moment, mai ales că eşti mai sensibilă, iar bolile se prind imediat de tine. Afecţiunile sistemului digestiv pot fi împiedicate dacă eşti mai responsabilă şi dacă asculţi de sfatul rudelor tale.

Citeşte mai mult pe eva.ro