Horoscop. Cum stai cu sănătatea săptămâna viitoare. Află ce spun astrele

Horoscop. Vezi care va fi starea ta psihică şi fizică, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada 26 mai-1 iunie.

24 mai 2014, 21:03
Horoscop. Cum stai cu sănătatea săptămâna viitoare. Află ce spun astrele

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Trebuie să fii cumpătată în această perioadă, mai ales când vine vorba de alimentaţie. E posibil să apară un disconfort din această cauză şi să ai probleme cu stomacul. Fă mai multă mişcare după mesele principale şi renunţă la mâncatul în pat.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nu te angaja în activităţi riscante în această săptămână, eşti predispusă accidentelor. Chiar dacă vrei să încerci lucruri noi şi să experimentezi tot ce e periculos, ar fi indicat să îţi stabileşti unele limite. Dacă vrei să ieşi în evidenţă, fă în aşa fel încât să nu duci totul la extreme.

Leu (22 iulie – 22 august)

Munca multă şi orele peste program îşi vor spune cuvântul. Chiar dacă trebuie să tragi de tine în această săptămână, imediat ce termini încearcă să îţi iei un concediu doar pentru relaxare. Spre sfârşitul săptămânii vei deveni irascibilă, tot din cauza oboselii şi a stresului.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nu ai prea multă încredere în tine, aşa că trebuie să mai lucrezi la partea asta. Dacă cu forma fizică stai foarte bine, cea emoţională lasă de dorit. Înconjoară-te de prieteni, ei îţi vor da o stare generală de bine şi mai mult optimism. 

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să te relaxezi mai mult şi să renunţi la sedentarism, el îţi poate cauza mari probleme de sănătate dacă continui în acelaşi ritm. Dacă în cursul săptămânii nu ai timp, în weekend ai face bine să dai o tură de parc alături de prietenii tăi mai sportivi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu se anunţă nicio schimbare cu privire la sănătatea ta în această perioadă, fie că ai probleme, fie că nu. Dacă ai însă deja unele afecţiuni care persistă, fă o vizită medicului de familie şi nu permite să se agraveze.

Citeşte mai mult pe eva.ro