HOROSCOP: Cum sunt dezamăgiţi oamenii în dragoste, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Fecioarele par adesea lipsite de sentimente, dar e nu e aşa. ce se întâmplă cu celelalte zodii.

08 mai 2019, 09:15
HOROSCOP: Cum sunt dezamăgiţi oamenii în dragoste, în funcţie de zodie

Berbec

Nu au încredere în forțele lor, așa că de cele mai multe ori, nativii Berbec reușesc cu greu să se implice într-o relație. Vor avea multe dezamăgiri în dragoste, mai ales din cauza comportamentului dificil, relatează mesajeinspiraționale.com.

Taur

Taurii vor avea parte de foarte multe dezamăgiri în dragoste de-a lungul vieții. Sunt foarte sensibili și visează cu ochii deschiși la o dragoste ca în povești. Se atașează prea repede de persoanele din viața lor și din această cauză ajung să sufere cel mai mult.

Gemeni

Gemenii sunt destul de insensibili atunci când vine vorba de planul sentimental. Ei preferă să-și pună propriile interese pe primul plan și nu sunt dispuși să facă mari sacrificii pentru persoana alături de care împart așternuturile. Au tendința de a înșela cu ușurință și nu înțeleg sacrificiul făcut în numele iubirii.

Rac

Ca și Taurii, Racii sunt foarte sensibili și își vor petrece întreaga viață căutând iubirea ideală. Ei visează cu ochii deschiși la iubiri ca în povești și nu sunt adepții iubirilor trecătoare. Vor avea parte de numeroase dezamăgiri în dragoste, tocmai din cauză că sunt prea sensibili.

Leu

Puternici și orgolioși de fel, Leii nu își vor exprima sentimentele așa ușor. Se atașează foarte greu de persoanele din viața lor și nu concep ideea de a suferi din dragoste. Cu toate acestea, nu sunt complet lipsiți de sentimente și este posibil să aibă și ei parte de câteva dezamăgiri în dragoste. Partea bună este că acești nativi își revin foarte ușor după o despărțire.

Fecioara

Fecioarele par adesea lipsite de sentimente. Deși sunt foarte deschise și comunicative, ele nu concep ideea unei iubiri ca în povești. Totul este foarte simplu în viziunea lor: au nevoie de un partener alături de care să clădească o familie, să-și facă un rost în viață și să aibă stabilitate din punct de vedere financiar. Fecioarele nu au parte de dezamăgiri în dragoste.

Balanța

Deși au o viață echilibrată, Balanțele nu stau foarte bine la capitolul dragoste. În prima parte a vieții sunt lipsite de sentimente și au tendința să nu ia în serios persoanele care își doresc o relație cu ele. Ulterior, însă, ele vor pune mai mult preț pe sentimente și își vor dori o experiență unică. Sunt ferite de probleme în dragoste și sunt șanse foarte mici să aibă parte de dezamăgiri.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte pasionali, iar dragostea este foarte importantă pentru ei. Cu toate acestea, ei pun preț și pe sentimente și din această cauză au șanse foarte mari să fie dezamăgiți în dragoste.

În momentul în care consideră că și-au găsit perechea sunt capabili să facă sacrificii, ceea ce înseamnă că trădarea nu va fi decât o lovitură foarte dureroasă pentru ei.

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte practici: știu foarte bine ce vor de la viață și nu vor permite unei iubiri de moment să le stea în cale.

Cu toate acestea, ei au nevoie de o persoană stabilă în viața lor, care să-i ajute să-și atingă mai ușor scopurile și alături de care să clădească un viitor lipsit de griji. Sunt șanse să aibă parte de dezamăgiri în dragoste, însă își vor reveni foarte ușor.

Capricorn

Capricornii sunt familiști convinși și au nevoie de o persoană în care să aibă încredere. Devotamentul și sinceritatea sunt principalele calități pe care le cauta la persoană iubită, iar din această cauză au șanse să fie dezamăgiți în dragoste.

Deși în prima parte a vieții vor suferi destul de mult, acești nativi vor reuși să se pună pe picioare și să-și întemeieze familia mult visată.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte veseli și mereu puși pe distracție. Ei nu concep să fie supărați, iar relațiile serioase nu-i caracterizează.

Sunt șanse foarte mici să aibă parte de dezamăgiri în dragoste. Mai degrabă, ei vor provoca suferințe altor persoane. După 30 de ani, însă, ei se vor așeza la casa lor, potrivit anamariavasile.com.

Pești

Peștii au cele mai mari șanse să aibă parte de dezamăgiri în dragoste. Sensibili de fel, ei vor căuta o persoană care să-i înțeleagă și alături de care să-și petreacă tot restul vieții.

Deși se deschid foarte greu la începutul unei relații, pe măsură ce trece timpul aceștia reușesc să dezvolte sentimente puternice față de persoana iubită și vor ajunge să nu mai conceapă viața altfel.