Horoscop: Cum te va cere de soţie, în functie de zodia lui

Visezi să fii cerută în căsătorie într-un loc romantic, să-ţi ofere inelul pe acorduri de chitară sau să fie spontan şi să pună marea întrebare în timpul unei simple plimbări în parc?

22 aug. 2014, 08:22
Horoscop: Cum te va cere de soţie, în functie de zodia lui

Afla cum te va cere de sotie in functie de zodia lui.

Berbec

Barbatului nascut in zodia berbecului ii place actiunea, prin urmare, cel mai sigur te va cere in casatorie in timpul unei excursii la munte sau la mare. Nu te astepta la o scena siropoasa pentru ca berbecul nu este un romantic din fire. Ii plac lucrurile simple si la obiect, asadar va fi direct.

Taur

Barbatul din zodia Taurului are un mod traditional de a privi casatoria. El este cel care nu va concepe sa se abata de la modelul filmelor de dragoste. Prin urmare, asteapta-te la cea mai clasica scena. Cu siguranta el se va aseza in genunchi si va adresa marea intrebare.

Gemeni

Jucaus din fire, barbatul nascut in zodia gemenilor nu va urma niciodata potecile batatorite. Se va da peste cap sa faca un plan bine pus la punct pentru a fi sigur ca te va surprinde cu marea intrebare. Si va reusi! Lasa-te antrenata in jocul lui.

Restul horoscopului pe Ele.ro.