HOROSCOP: Cum te vrea în funcţie de zodia lui, copilăroasă sau matură?

Află cât de serioasă sau de copilăroasă te vrea iubitul tău, în funcţie de zodia lui, scrie eva.ro.

17 mart. 2013, 17:54
HOROSCOP: Cum te vrea în funcţie de zodia lui, copilăroasă sau matură?

Deşi nativul din Peşti poate părea că în interiorul său este sensibil şi cam sentimental, la suprafaţă vrea să pară un adevărat „suflet de piatră”. Acesta are tendinţa de a alege partenere mature, serioase şi responsabile.

Bărbatul din Berbec preferă femeile copilăroase, relaxate, puse pe distracţie, entuziaste şi îndrăzneţe.

Pentru că nativul din Taur este organizat şi responsabil, acesta are nevoie de o parteneră la fel ca el, pentru a fi pe aceeaşi lungime de undă. Pe de altă parte, urăşte atitudinea de copil răsfăţat.

Nativul din Gemeni iubeşte distracţie, îi plac glumele şi foarte rar se ia în serios. De aceea, o femeie ideală pentru el este una copilăroasă, relaxată, amuzantă şi pusă pe distracţie.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce jucării sexuale preferă, în funcţie de zodie

Deşi este sensibil şi emoţional, când vine vorba de viaţa de familie bărbatul din zodia Racului nu glumeşte. Vrea să aibă alături o femeie responsabilă, harnică, pragmatică şi de încredere.

Bărbatul din Leu este atras iremediabil de femeile puternice şi chiar arogante. Dacă pari foarte seriosă şi de neclintit, îşi va face un ţel în viaţă din a te cuceri.

Fecioarele sunt specialiste în ceea ce priveşte comportament sobru şi matur. Bărbatul din această zodie îşi doreşte o iubită serioasă, responsabilă şi organizată.

Nativii din Balanţă sunt sociabili şi prietenoşi, iar o persoană foarte serioasă îi inhibă. Te vrea amuzantă, veselă, pusă pe glume şi distracţie.

Citeşte şi HOROSCOP: Cele cinci zodii cu bărbaţi fideli

Bărbatul din Scorpion are cel mai adesea ţeluri înalte, dorinţe puternice şi planuri măreţe de viitor. Acesta are nevoie de o femeie matură şi responsabilă, care îl poate susţine şi care să-i fie un adevărat sprijin în viaţă.

Nativii din Săgetător sunt printre cei mai flexibili reprezentanţi ai zodiacului. Iubesc distracţia, adoră să râdă cu gura până la urechi şi să încerce cele mai trăsnite lucruri.

Pentru Capricorni, seriozitatea face parte din personalitatea lor mai mult decât pentru alţi nativi. Acest bărbat te vrea matură, hotărâtă şi responsabilă.

Vărsătorului îi place joaca, distracţia şi divertismentul. Încearcă tot ce este nou şi nu refuză nicio experienţă neobişnuită.