Horoscop. Cum vei evolua în carieră în luna august, în funcţie de zodia ta

Ţi-ai propus să faci schimbări importante în această perioadă? Descoperă ce ţi-au pregătit astrele la acest capitol, citind previziunile pentru zodia ta.  

03 aug. 2014, 04:44
Horoscop. Cum vei evolua în carieră în luna august, în funcţie de zodia ta

Leu (22 iulie – 22 august)

Poţi avansa în egală măsură cu riscul unui eşec în carieră, însă totul depinde de tine. Perseverenţa, ambiţia şi dăruirea cu care îţi faci treaba te va salva de la situaţii limită. Astrele sunt de partea ta, aşa că forţează-ţi norocul atunci când ai şansa să o faci.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Cariera ta va rămâne neschimbată, pentru că intri într-o pauză binemeritată. Dacă totuşi nu pleci nicăieri, ai grijă să nu te cerţi nici cu colegii, dar nici cu şefii. O atmosferă încordată îţi poate creea neplăceri pe viitor.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Cel mai bine îţi stă când dai ordine şi iniţiezi proiecte noi, şi asta ar trebui să faci şi luna aceasta. Cei din jurul tău sunt alturi de tine şi te ascultă, ba chiar de asta aveau nevoie pentru a putea să îşi facă treaba cum trebuie.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Vei fi foarte activă luna aceasta şi eşti plină de idei bune. Ştii să pui totul în practică astfel încât să iasă rezultate bune. Ai toate şansele la o promovare sau poţi primi o ofertă avantajoasă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Este o lună în care vei învăţa multe, atât de la colegii tăi, dar mai ales de la unele persoane pe care de abia le cunoşti. Asimilează tot şi foloseşte aceste informaţii pentru a-ţi uşura munca şi pentru a impresiona. 

Citeşte mai mult pe eva.ro