Horoscop. Cum vei evolua în carieră în luna iulie, în funcţie de zodia ta

Horoscop: Ţi-ai propus să faci schimbări importante în această perioadă? Descoperă ce ţi-au pregătit astrele la acest capitol, citind previziunile pentru zodia ta.

29 iun. 2014, 13:27
Horoscop. Cum vei evolua în carieră în luna iulie, în funcţie de zodia ta

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Eşti mult mai inventivă şi mai spontană în această lună, schimbare care te va ajuta în plan profesional. Vei începe să te simţi confortabil în pielea ta şi capeţi mai multă încredere în tine, fapt pentru care vei fi apreciată de şefi cu laude, dar şi cu bani.

Leu (22 iulie – 22 august)

Trebuie să ai ţeluri exacte dacă vrei să realizezi ceva luna aceasta, nicio încercare nefondată nu îţi va aduce succesul. Renunţă la a mai munci de una singură, rezultatele vor fi mult mai bune şi mai rapide în alte condiţii.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Este o perioadă bună pentru a te da pe lângă cine trebuie, astrele sunt de partea ta şi nu te vor pune în situaţii neplăcute. Câteva linguşeli nu strică niciodată, trebuie doar să ştii unde să te opreşti. Când atmosfera este plăcută, munca ta devine mai uşoară şi mai benefică.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Este o lună bună din punct de vedere profesional aproape pentru toate zodiile, însă a ta este cea mai norocoasă. Astrele sunt de parte ta şi te ajută să punctezi acele ţeluri îndrăzneţe pe care le ai de ceva vreme în cap. Posibile călătorii favorabile în interes de serviciu.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai toate şansele ca în această lună să fii avansată, iar dacă acest lucru nu se produce, atunci vei primi măcar laude pentru efortul depus până acum. Devotamentul şi pasiunea cu care îţi exerciţi munca îţi vor hrăni încrederea în tine şi simţi că poţi câştiga bani buni din cunoştiinţele pe care le ai.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

O oportunitate apare în calea ta în această lună, şi ai face bine să nu o ratezi. O ofertă importantă îţi poate aduce mai multă faimă şi mai mulţi bani în cont. Te poţi declara fericită din punct de vedere profesional, cel puţin în această perioadă.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Dacă până acum a fost o perioadă destul de grea la serviciu, în sensul că ai muncit fără oprire, acum a sosit momentul pentru o pauză bine meritată. Câteva zile de concediu în această lună nu ar strica deloc, mai ales că simţi că este dreptul tău.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Îţi faci relaţii oriunde ai merge, ceea ce îţi poate aduce multe beneficii în viaţa profesională. E posibil să întâlneşti o persoană influentă care te va ajuta să îţi îmbunătăţeşti simţitor veniturile.

Citeşte mai mult pe eva.ro