Horoscop. Cum vei evolua în carieră în luna mai, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP: Ţi-ai propus să faci schimbări importante în această perioadă? Descoperă ce ţi-au pregătit astrele la acest capitol, citind previziunile pentru zodia ta.

03 mai 2014, 09:11
Horoscop. Cum vei evolua în carieră în luna mai, în funcţie de zodia ta

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Eşti mulţumită de cariera ta chiar dacă mai întâmpini şi dificultăţi. Luna aceasta se poate remarca o mai mare încredere în forţele tale, lucru care te ajută să te faci mult mai uşor ascultată, dar şi respectată.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Va fi o lună agitată pentru tine din punct de vedere profesional. Foarte multe sarcini şi drumuri în interes de serviciu. Eşti foarte descurcăreaţă şi le demostrezi tututor care se îndoiau de tine că reuşeşti să te descurci cu toate dacă îţi propui.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Eşti foarte şarmantă, fapt pentru care eşti atât de îndrăgită la locul de muncă. Chiar dacă nu se poate spune că avansezi pe scara socială, relaţiile pe care le ai cu colegii tăi te fac să fii mulţimită de poziţia pe care o ai. 

Leu (22 iulie – 22 august)

Eşti un foarte bun exemplu pentru cei din jurul tău, de aceea ai toate şansele ca în această lună să fii promovată. Nimic nu ar fi mai plăcut decât să fii propriul tău şef şi să le dai ordine altora. Dacă se întâmplă asta, nu trebuie să uiţi de unde ai plecat!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Luna aceasta reuşeşti să îţi atingi ţelurile din plan profesional, fie că e vorba de examene, fie de proiecte în care ai pus mult suflet. Roadele sunt pe măsura muncii tale, bani mai mulţi, dar şi admiraţie şi laude din partea celor din jur. 

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

În orice zi din această lună poţi primi o veste bună privitoare la viaţa ta profesională. Vei fi cu adevărat surprinsă să vezi câte oportunităţi îţi apar în cale, şi chiar atunci când aveai nevoie. Alegerea va fi grea, dar orice decizie vei lua va fi una de succes.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro