Horoscop. Cum vei evolua în carieră în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Horoscop: Ţi-ai propus să faci schimbări importante în această perioadă? Descoperă ce ţi-au pregătit astrele la acest capitol, citind previziunile pentru zodia ta.

27 sept. 2014, 10:13
Horoscop. Cum vei evolua în carieră în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă eşti mai curajoasă decât în mod normal, luna octombrie ar trebui să fie mult mai benefică pentru tine. Nu te întoarce din drum la primul obstacol pe care îl întâlneşti în cale, e important să fii perseverentă şi să nu iei în calcul răutăţile celor din jur.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai toate şansele ca în această lună să ai oportunitatea de a avansa în carieră. E posibil să primeşti un post mai bun, sau poate chiar să te muţi la un alt loc de muncă. Indiferent de schimbările care se vor produce, astrele sunt de partea ta şi îţi vor călăuzi paşii.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Simţi nevoia să dai ordine în această lună, şi asta doar datorită faptului că totul merge exact cum ţi-ai propus pe plan profesional. Cu toate că eşti mândră de tine, nu trebuie să exagerezi cu atitudinea pe care o adopţi. 

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Vei avea parte de multe evenimente luna aceasta, deplasări în interes de serviciu sau poate chiar schimbarea locului de muncă. Cu toate că îţi va fi greu la început, iar banii nu sunt de ajuns, eforturile şi curajul tău vor fi răsplătite în perioada imediat următoare.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Fii mai curajoasă în această lună, nu ai ce să pierzi! Cu toate că riscul nu face parte din viaţa ta şi nici nu eşti atrasă de o astfel de atitudine,  este o perioadă bună pentru a-ţi schimba tactica. Ascultă sfatul prietenilor atunci când vine vorba de relaţiile cu colegii.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Dacă lucrezi în echipă luna aceasta, cu siguranţă rezultatele nu vor întârzia să apară. Trebuie să oferi atât cât primeşti, şi niciodată să nu ai intenţii necurate cu cei care te-au ajutat cândva. Nu profita de cei din jurul tău!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Chiar dacă eşti plină de energie şi vrei să faci multe pe plan profesional, din păcate acest lucru nu va fi posibil. Trebuie să asculţi de părerile celor din jur, mai ales dacă acestea vin din partea şefilor. Nu trece peste cuvântul lor ţi renunţă la stilul tău rebel dacă nu vrei să ai probleme.

Citeşte mai mult pe eva.ro