Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 13-19 iunie

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în săptămâna 13-19 iunie.

12 iun. 2016, 05:34
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 13-19 iunie

GEMENI

Nu vei întâmpina cumpene în această săptămână, ba chiar vei găsi rezolvarea mai multor probleme vechi. Pe plan sentimental ai şansa de a-ţi găsi alesul, însă doar dacă te vei lăsa ghidată de instinct. Pe plan profesional poţi fi surprinsă cu o avansare, dar oboseala îşi va spune cuvântul şi va trebui să iei o pauză.

RAC

Vei întâmpina probleme pe plan personal în această săptămână şi acestea sunt doar rezultatul deciziilor tale. Din cauza faptului că te axezi prea mult pe carieră, rişti să te cerţi extrem de serios cu partenerul tău de viaţă. E posibil ca acesta să te pună să alegi între el şi cariera ta!

LEU

Nu vei întâmpina probleme în această săptămână, iar tot ce se întâmplă în plan personal este mai frumos decât sperai. Nu e nevoie să depui niciun efort pentru a obţine tot ce ai, pare că meriţi şi ţi se dă. O duci extrem de bine şi din punct de vedere financiar, însă nu trebuie să exagerezi cu cheltuielile! 

FECIOARĂ

Dacă eviţi să reacţionezi impulsiv în aceste zile, cu siguranţă vei reuşi să nu ai probleme. Nu îţi asuma riscuri pe plan profesional, pentru că situaţia se poate schimba radical de la un minut la altul. Este foarte important să îţi faci munca la fel de bine ca şi până acum, nu e momentul pentru schimbare!

BALANŢĂ

Vei întâmpina destule probleme în aceste zile pe plan amoros, iar dispoziţia ta generală va fi una extrem de proastă. Simţi că nimic nu îţi merge bine şi asta te trage înapoi. Din păcate, negativismul de care dai dovadă te împiedică să te bucuri de micile împliniri.

Citeşte mai multe pe eva.ro