Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 14-20 decembrie. Află ce spun astrele!

Nativa din Fecioară nu va întâmpina probleme grave în această săptămână, însă nu va fi ocolită de unele minore legate de bani.

11 dec. 2015, 11:31
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 14-20 decembrie. Află ce spun astrele!

SĂGETĂTOR

Nu întâmpini cumpene sau probleme în această săptămână, dar nu eşti capabilă să te bucuri de asta! Aştepţi prea multe de la viaţă fără să faci nimic şi judeci în permanenţă lucrurile care ţi se întâmplă. Din păcate pentru tine, vei realiza că duceai o viaţă bună abia când nu o să mai fie aşa.

CAPRICORN

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta şi nu eşti capabilă să te laşi ghidată de cine trebuie. Orgoliul te poate împiedica să ieşi mai rapid dintr-o situaţie neplăcută din cadrul familial. Rămâi ancorată în realitate dacă nu vrei să fii dezamăgită!

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta vei avea parte de o pierdere financiară serioasă şi de vină va fi doar naivitatea ta. Te încrezi total în persoane pe care abia le-ai cunoscut şi care îţi promit luna de pe cer. Încearcă să lucrezi mai mult de una singură şi să vorbeşti despre planurile tale doar cu cei dragi.

PEŞTI

Nu vei întâmpina cumpene, însă problemele pe care le ai la locul de muncă în ultima perioadă îţi vor pune capac. Nu mai eşti dispusă să accepţi situaţia ca până acum şi eşti decisă să schimbi ceva. Dacă acum priveşti totul cu pesimism, pe parcurs vei realiza că nu putea să ţi se întâmple ceva mai bun!

Citeşte mai multe pe eva.ro