Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 14-20 martie. Află ce spun astrele!

HOROSSCOP: Nativa din Fecioară nu o duce deloc bine cu banii, iar problemele se pot înmulţi din această cauză şi pe alte planuri.

11 mart. 2016, 08:45
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 14-20 martie. Află ce spun astrele!

PEŞTI

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă probleme minore vor fi pe toate planurile. Certurile cu partenerul, colegii şi chiar cu prietenii apropiaţi te vor umple de energie negativă şi vei da greş în toate. Încearcă să fii mai relaxată dacă nu vrei să pierzi totul!

BERBEC

Lasă grijile de la serviciu deoparte dacă nu vrei să îţi creezi probleme şi pe alte planuri în această perioadă. Chiar dacă ţi se pun piedici la locul de muncă de către colegi sau şefi, nu este cazul să aduci energie negativă în casă. Este doar o etapă şi va trece!

TAUR

Dacă pe plan financiar stai foarte bine, nu acelaşi lucru se poate spune despre dragoste. Dacă ai o relaţie de lungă durată în care s-a instalat rutina, e posibil ca în aceste zile să răbufneşti atât tu, cât şi partenerul tău de viaţă. Veţi descoperi că sunteţi foarte diferiţi chiar şi după atâta timp!

GEMENI

Rişti ca în această săptămână să fii sancţionată la locul de muncă din cauza comenariilor răutăcioase pe care le ai la adresa colegilor. Te ia gura pe dinainte atât în sectorul profesional, dar şi în viaţa personală. Eşti superficială şi vei avea de suferit!

Mai multe detalii, pe eva.ro