Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 15-21 septembrie

Horoscop: Vezi ce piedici poţi întâmpina şi ce trebuie să faci pentru a le evita, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada care urmează.

11 sept. 2014, 21:43
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 15-21 septembrie

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Pot apărea diverse divergenţe cu persoanele pe care le iubeşti şi care te iubesc, ceea ce înseamnă că trebuie să ai mult mai multă grijă la comportamentul şi la reacţiile pe care le ai.Dacă nu eşti prudentă ai toate şansele să ajungi într-o situaţie din care vei simţi că nu mai poţi ieşi.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Poţi întâmpina unele probleme pe plan profesional la începutul acestei săptămâni, însă nu este nimic atât de grav precum pare. Trebuie să înveţi să comunici mai bine şi să rezolvi situaţiile dinainte ca ele să se transforme în probleme. Fii deschisă colaborărilor!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu vei întâmpina niciun fel de probleme la începutul acestei săptămâni, aşa că te poţi relaxa şi te poţi bucura de tot ce îţi oferă viaţa fără să ai prea multe bătăi de cap. Încearcă să profiţi de astfel de perioade şi să te concentrezi pe reîncărcarea bateriilor la maxim.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu vei întâmpina probleme grave în această săptămână şi nici nu vei fi pusă în situaţii în care ar trebui să iei decizii de viaţă şi de moarte. Cu toate că nu se poate spune că e totul perfect, această perioadă este una perfectă pentru limpezirea gândurilor şi pentru liniştirea sufletului.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu se va întâmpla nimic grav în această săptămână, dar asta nu înseamnă că vei fi ferită de micile neplăceri de zi cu zi. Fie te vei simţi rău din când în când, fie vei avea discuţii aprinse cu partenerul de viaţă, toate acestea îţi vor sta o stare proastă pe moment, însă nu te va afecta pe viitor.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti mult mai sensibilă şi mai nervoasă decât de obicei, fapt pentru care este posibil să provoci unele neplăceri şi divergenţe cu cei din jurul tău. Dacă nu îţi dai seama la timp, există riscul ca o mică ceartă să se transforme în ceva iremediabil.

Citeşte mai mult pe eva.ro