Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 21-27 martie

Horoscop: Nativa din Berbec va trebui să renunţe la planurile pe care şi le-a făcut pentru a încerca să îşi salveze relaţia în care este angajată.

20 mart. 2016, 10:42
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 21-27 martie

PEŞTI

Nu vei întâmpina cumpene în această săptămână, însă vor exista destule tensiuni pe plan sentimental. Este o irosire de timp să tragi de iubitul tău pentru a-l aduce pe linie de plutire, aşa că nu mai depune eforturi pentru a-l mulţumi în permanenţă!

BERBEC

Nativa din Berbec va trebui să renunţe la planurile pe care şi le-a făcut pentru a încerca să îşi salveze relaţia în care este angajată. În ultima perioadă s-a axat doar pe carieră, iar răcirea faţă de partener s-a produs fără ca ea să îşi dea seama. 

TAUR

Nu vei întâmpina cumepene în această săptămână, însă vei fi destul de stresată la locul de muncă. Orice grijă pe care o ai îţi va influenţa negativ productivitatea şi poţi fi destul de dezamăgită din această cauză.

GEMENI

Există riscul ca în această săptămână să pierzi o sumă de bani de care nu te poţi lipsi acum. Situaţia ta financiară nu te îndeamnă către risc, de aceea ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte de a face o investiţie. Nu te juca cu focul!

RAC

Nu vei întâmpina cumepene în această perioadă, ci din contră apele par că se liniştesc pe toate planurile. Pentru a le menţine aşa trebuie să fii mai grijulie cu privire la comportamentul tău faţă de cei din jurul tău, dar mai ales faţă de persoanele dragi ţie!

Citeşte mai multe pe eva.ro