Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 22-28 februarie. Previziuni!

HOROSCOP. Nativa din Săgetător va întâmpina probleme serioase pe plan sentimental din cauza faptului că acordă prea multă atenţie serviciului.

21 feb. 2016, 07:10
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 22-28 februarie. Previziuni!

PEŞTI

Vei întâmpina unele probleme cu banii în această săptămână, însă nu atât de grave precum ţi se par în acel moment. E posibil ca relaţia ta amoroasă să fi ajuns în acel punct în care nu mai ţineţi cont de respect, însă se poate rezolva cu mai multă răbdare!

BERBEC

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, ba chiar nici mici probleme banale. Este o săptămână liniştită şi nu te vei lovi de nicio neplăcere, decât poate dacă o cauţi tu în mod special. Profită de această ocazie pentru a-ţi reîncărca bateriile!

TAUR

Nu stai bine nici cu dragostea, dar nici cu banii în această perioadă. Există soluţii pentru fiecare problemă pe care o întâmpini, însă nu trebuie să fii impulsivă. Este foarte important să comunici mai mult cu cei din jurul tău!

GEMENI

Vei întâmpina probleme serioase pe plan profesional, însă şi cu rudele tale. E posibil ca părinţii tăi să se implice în unele treburi personale de-ale tale şi asta să nu îţi convină deloc. Din fericire, partenerul tău de viaţă îţi dă putere şi îţi este alături în orice condiţii.

RAC

Nu vei întâmpina niciun fel de problemă în această perioadă, ceea ce înseamnă că toate au revenit la normal pentru tine. Atât pe plan amoros, cât şi profesional lucrurile merg din ce în ce mai bine şi se anunţă minunate în viitorul apropiat!

Citeşte mai multe, pe eva.ro