Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 22-28 septembrie. Află ce spun astrele!

Horoscop: Vezi ce piedici poţi întâmpina şi ce trebuie să faci pentru a le evita, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada care urmează. 

18 sept. 2014, 20:06
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 22-28 septembrie. Află ce spun astrele!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nu vei avea deloc o săptămână bună, şi în mare parte se datorează factorilor externi. Cineva vrea să îţi facă rău, iar din această cauză vei suferi atât pe plan financiar, cât şi sentimental. Dacă eşti înţeleaptă, vei reuşi să nu pleci urechea la tot ce se vehiculează în jur.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Vei întâmpina unele probleme în cuplu, însă nu atât de grave precum îţi par la început. Încearcă să rezolvi totul cu calm şi nu folosi cuvinte pe care ai putea să le regreţi mai târziu. Nici cu banii nu stai foarte bine, dar nu se poate spune nici că stai rău.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

E posibil ca o dezamăgire personală să îţi dea viaţa peste cap, însă totul ţine doar de tine. Înainte de a te grăbi să tragi concluzii, ar fi indicat să verifici orice informaţie pe care ai primit-o. Dacă totul se confirmă, atunci ai tot dreptul să spui stop! Dacă nu, poartă-te de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

E posibil să apară unele discuţii în familie din cauza orelor suplimentare pe care le petreci la serviciu. Cei care ţin la tine o vor lua personal şi e posibil să aibă impresia că nu îţi mai este drag să vii acasă. Încearcă să găseşti un echilibru înainte de a pierde ceva.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Vei întâmpina probleme în viaţa de familie, cât şi unele mai mici legate de bani. Simţi că nu mai mergi cu drag acasă, ceea ce reprezintă clar un moment de cumpănă din viaţa ta. Înainte de a face vreo prostie, încearcă să reglezi socotelile cu partenerul de viaţă. Din această cauză vei fi nevoită să strângi şi cureaua.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pune-te pe economii dacă vrei ca situaţia ta financiară să nu se agraveze, deocamdată este încă sub control. Nu vei întâmpina probleme şi nici dificultăţi în luarea unor decizii importante în această săptămână, de aceea ar trebui să ai mai multă încredere în tine. 

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nu vei întâmpina probleme serioase în această săptămână, cu excepţia micilor certuri obişnuite dintre tine şi partenerul tău. 

Citeşte mai mult pe eva.ro


loading...