Horoscop: Cumpenele tale din săptămâna 24-30 august

HOROSCOP. Nativa din Vărsător traversează o perioadă bună din toate punctele de vedere, problemele mai vechi găsindu-şi acum rezolvarea.

23 aug. 2015, 08:02
Horoscop: Cumpenele tale din săptămâna 24-30 august

LEU

Nu vei avea parte de o săptămână prea liniştită, dar nu se anunţă probleme fără rezolvare. Pe plan sentimental te simţi neîndreptăţită şi crezi că depui mai mult efort decât iubitul tău pentru ca lucrurile să funcţioneze între voi, fapt ce te va frustra la un moment dat. Cu banii trebuie să fii prudentă şi să nu te laţi manipulată de către cei din jur, altfel vei rămâne fără ei!

FECIOARĂ

Nu vei avea parte de cumpene în această perioadă, însă spre finalul acestei săptămâni te vei declara extenuată. Volumul mare de muncă îşi va pune amprenta asupra organismului tău, lucru cu care nu ar trebui să te joci. Chiar dacă acum efectul este doar lipsa de vlagă, pe parcurs vei întâmpina probleme mai serioase de sănătate. 

BALANŢĂ

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă cu siguranţă vei avea mici probleme atât în viaţa sentimentală, cât şi în sectorul medical. Nu ignora aceste două aspecte în favoarea profesiei, inevitabil va trebui să depui un efort mai mare pentru a recupera ce ai pierdut!

SCORPION

Există riscul ca relaţia ta amoroasă să ajungă la final în această săptămână, însă asta depinde doar de tine. Dacă observi că s-a instalat o răceală între voi, ai face bine să iei măsuri imediat. Puţin romantism nu strică niciodată, iar în situaţia asta ar putea fi chiar util. Nici cu sănătatea nu o duci prea bine!

SĂGETĂTOR

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta, însă nici grav nu este ce ţi se întâmplă. Întâmpini probleme mici pe toate planurile, asta ducându-te în pragul depresiei. Faptul că s-au strâns toate acum, indiferent de importanţa lor, te copleşeşte mai mult decât te-ai fi aşteptat.

Citeşte mai mult pe eva.ro