Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 25-31 august. Află ce spun astrele

Horoscop: Vezi ce piedici poţi întâmpina şi ce trebuie să faci pentru a le evita, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada care urmează.

22 aug. 2014, 04:46
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 25-31 august. Află ce spun astrele

Leu (22 iulie – 22 august)

Viaţa de cuplu nu este aşa cum ţi-ai dori şi e posibil să fii la un pas de o mare dezamăgire. Dacă încă îţi doreşti să salvezi ceva din relaţia amoroasă pe care o ai, atunci încearcă să fii sinceră şi să discuţi deschis cu partenerul de viaţă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

E posibil ca cineva să nu se ţină de o promisiune, lucru care îţi va da planurile peste cap. Cu toate acestea, abilitatea ta de a ordona totul perfect te va ajuta ca în weekend să găseşti o soluţie salvatoare. Însă ar trebui să tragi şi o învăţătură din asta şi să nu mai ai încredere oarbă în oameni.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu vei trece prin momente dificile în această săptămână, şi chiar dacă vor fi unele neplăceri asta nu înseamnă că traversezi o perioadă grea. Încearcă să te bucuri cât mai mult de tot ce ţi se întâmplă şi să te încarci cu energie pozitivă.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Starea ta de sănătate este destul de şubredă în această perioadă, de aceea ai face bine să te protejezi cât mai mult. Durerile de cap pe care le vei simţi nu îţi vor permite să te întâlneşti cu persoanele cu care ai vorbit şi nici nu te vor ajuta să ai randament la locul de muncă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

E posibil să ai parte de o dezamăgire sentimentală în această săptămână, însă nu trebuie să priveşti acest lucru ca pe o tragedie. Orice sfârşit lasă loc unui nou început, aşa că trebuie să priveşti optimist şi să îţi faci deja planuri de viitor.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

E posibil să ai parte de o pierdere care te va afecta emoţional, însă nu este atât de grav precum pare. E posibil să îţi pierzi un prieten in favoarea unei alte persoane care va intra în viaţa ta. Totul se compensează în viaţă şi ar trebui să fii conştientă că nu poţi avea orice.

Citeşte mai mult pe eva.ro