Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 25-31 ianuarie. Află ce spun astrele!

Horoscop: Nativa din Peşti nu va avea parte de probleme serioase în aceste zile, însă micile certuri cu iubitul o vor obosi extrem de mult.

23 ian. 2016, 08:11
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 25-31 ianuarie. Află ce spun astrele!

VĂRSĂTOR

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, dar vei da piept cu unele probleme financiare. Chiar dacă nu sunt grave, acestea îţi limitează mult dorinţele şi îţi vor da sentimentul de nemulţumire. Decât să stai să te plângi, mai bine ai face ceva în această privinţă!

PEŞTI

Nu vei întâmpina probleme serioase în aceste zile, însă nu vei avea liniştea mult dorită pe plan sentimental. Unele discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă te obosesc atât de tare încât chiar şi organismul se va resimţi. Ai mai multă grijă de tine!

BERBEC

Se anunţă numai veşti bune pentru tine în această perioadă, cu toate că nu realizezi acest lucru la adevărata valoare. Micile probleme pe care le-ai întâmpinat cu privire la partenerul tău îşi vor găsi rezolvarea în acest final de săptămână. Dacă ai răbdare, totul va fi mai simplu!

TAUR

Dacă pe plan profesional şi cu banii stai destul de bine, nu acelaşi lucru se poate spune despre viaţa ta amoroasă. Vei fi nevoită să depui eforturi mari pentru a-ţi face iubitul să aibă din nou încredere în tine. Într-un final vei reuşi, însă trebuie să ai răbdare!

Citeşte mai multe pe eva.ro