Horoscop: Cumpenele tale din săptămâna 28 septembrie-4 octombrie

Horoscop: Nativa din Fecioară trebuie să comunice deschis cu partenerul de viață, altfel se vor îndepărta unul de celălalt fără să își dea seama.  

25 sept. 2015, 07:46
Horoscop: Cumpenele tale din săptămâna 28 septembrie-4 octombrie

BALANŢĂ

E posibil ca aceste zile să îți aducă suferință pe plan sentimental, cel mai probabil fiind vorba de o despărțire. Cu toate aceastea, chiar dacă schimbarea este dură la început, vei constata că tot răul este spre bine până la urmă. 

SCORPION

Există riscul să te îmbolnăvești sau să te accidentezi în această perioadă, așa că trebuie să fii mult mai atentă în viața de zi cu zi. Câte griji ai avea pe cap, trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ!

SĂGETĂTOR

Nu vei avea parte de cumpene în această perioadă, însă nu vei fi ocolită de mici probleme pe plan profesional sau de sănătate. În ambele cazuri ai putea să le stopezi protejându-te mai mult de răul din jurul tău și încercând să fii mai indiferentă!

CAPRICORN

Chiar dacă nu ai parte de probleme în acest moment pe niciun plan, din cauza ignoranței cu care îți tratezi organismul ai putea avea de suferit în viitorul apropiat. Ține mai mult de sănătatea ta și scapă rapid de vicii!

VĂRSĂTOR

E posibil ca unele bârfe care îți ajung la urechi să îți afecteze viața de cuplu, însă totul depinde doar de tine.

Nu trebuie să fii naivă și să crezi doar în vorbele iubitului, însă investighează atent înainte de a lua o decizie care să îți schimbe radical viața.

Citeşte mai multe, pe eva.ro