Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 6-12 iunie. Previziuni!

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

03 iun. 2016, 08:33
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 6-12 iunie. Previziuni!

GEMENI

Nu vei avea parte de o săptămână deloc uşoară şi vei întâmpina probleme atât pe plan sentimental, cât şi profesional.

Nu comunici cu cei din jurul tău, iar când o faci eşti irascibilă şi ai un comportament nepotrivit. Neplăcerile avute cu partenerul de viaţă se vor spulbera imediat ce decizi să laşi garda jos şi să treci mai multe cu vederea. La locul de muncă vei pierde o şansă unică şi vei fi plină de regrete!

RAC

Nu vei întâmpina cumpene în această săptămână, însă nu vei fi ferită de problemele banale de zi cu zi. Relaţia cu iubitul tău este tensionată, însă nu este nimic atât de grav precum pare. La locul de muncă apar discuţii neplăcute între tine şi colegii tăi şi vei fi profund marcată de imaginea pe care o ai în faţa lor. Nu mai pune la suflet orice nimic!

LEU

Nu vei întâmina cumpene în această perioadă, însă un dezechilibru se va produce în viaţa ta şi vei fi destul de îngândurată. Trebuie să acorzi atenţie în mod egal tuturor planurilor vieţii tale şi să te mulţumeşti cu puţin din fiecare. Dacă te vei concentra doar pe carieră, problemele dintre tine şi partener se vor înteţi!

FECIOARĂ

Situaţia de la locul de muncă îţi va crea mari neplăceri atât în viaţa socială, cât şi în cea amoroasă. Nu te poţi detaşa de ce se întâmplă acolo şi nu poţi lăsa grijile la uşă. E drept, ai toate motivele să fii abătută, însă dacă trăieşti cu teama că vei fi dată afară sau nu poţi suporta să fii certată, atunci îţi vei distruge singură liniştea!

BALANŢĂ

Nu vei întâmpina probleme grave în această săptămână, însă îţi stă în fire să te îngrijorezi din orice nimic. O atenţie deosebită o acorzi vieţii tale profesionale şi din păcate ignori orice altceva. Nu îţi obosi partenerul cu scenariile tale de la serviciu, mai ales dacă acesta are şi el altele pe cap. Este foarte important să te gândeşti mai mult la tine şi să nu îţi mai pese de părerea oricui!

Citeşte mai multe pe eva.ro