Horoscop: Cumpenele tale în a doua săptămână din septembrie

HOROSCOP SEPTEMBRIE. Nativa din zodia Vărsător riscă să piardă o sumă importantă de bani în aceast interval de timp, ceea ce îi poate provoca şi unele conflicte în cuplu sau familie

04 sept. 2015, 06:55
Horoscop: Cumpenele tale în a doua săptămână din septembrie

FECIOARĂ

Nu te vei confrunta cu probleme semnificative în această săptămână. Ai alături de tine un aliat important. Este vorba de Soare, care se află în semnul tău şi îţi oferă protecţie, energie şi popularitate până spre finalul lunii septembrie.

BALANŢĂ

Nu este una dintre cele mai bune săptămâni ale tale. Te poţi confrunta cu unele cumpene atât în plan profesional, cât şi în plan personal. La serviciu ai senzaţia că nu te poţi baza pe colegii tăi, care parcă vor să-ţi pună beţe în roate, iar în viaţa amoroasă suferi din cauza unei confuzii care te macină pe interior. De vină poate fi o persoană din trecutul tău care îşi va face iarăşi simţită prezenţa.

SCORPION

Nu ai parte de cumpene serioase în această săptămână. Deşi va fi o perioadă în care vei fi cumva obligată să devii mai responsabilă, nu te vei confrunta cu probleme sau situaţii neplăcute. Este foarte important să acorzi o atenţie deosebită sănătăţii, chiar dacă te simţi bine.

SĂGETĂTOR

Cumpenele tale din această perioadă au legătură cu viaţa de cuplu şi relaţia cu partenerul de viaţă. Există câteva tensiuni între voi pe care trebuie neapărat să le rezolvaţi, altfel situaţia ar putea escalada, iar problemele se pot agrava. Comunicarea eficientă este cea mai bună soluţie pentru a pune capăt acestor conflicte.

CAPRICORN

Nu ai o stare psihică prea bună în această săptămână. Te simţi lipsită de vlagă, eşti foarte nemulţumită de viaţa ta şi rişti să ajungi în pragul depresiei dacă nu cauţi o cale de scăpare. Încearcă să faci sport, să te plimbi mai mult şi să te întâlneşti cu prieteni sau rude, pentru a-ţi îmbunătăţi starea.

Citeşte mai mult pe eva.ro