HOROSCOP: Cumpenele tale în funcţie de zodie

HOROSCOP: Nativa din Săgetător va întâmpina probleme pe plan sentimental, între ea şi partener instalându-se o răceală greu de învins.  

10 iul. 2015, 16:01
HOROSCOP: Cumpenele tale în funcţie de zodie

HOROSCOP RAC

E posibil ca în această săptămână să fii tentată să spui stop relaţiei în care eşti angajată, şi nu te vei simţi deloc bine.

Este un pas important, aşa că cere şi părerea celor în care ai încredere deplină. Sensibilitatea de care dai dovadă îţi va aduce minusuri şi la locul de muncă, aşa că încearcă să separi aceste două planuri!

LEU

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă nu vei fi ferită de mici probleme de sănătate ori de comunicare.

Ai mai multă grijă de tine şi evită excesele, este cel mai bun sfat pe care ai putea să îl iei în considerare. La serviciu, relaţiile cu colegii sunt tensionate şi îţi produc rău atât timp cât alimentezi disputele.

FECIOARĂ

Nu vei avea parte de cumpene în această perioadă, de aceea te poţi ocupa în linişte de treburile tale.

Tot ce trebuie să faci este să te fereşti de căldură dacă nu vrei ca insolaţia să îţi dea bătăi de cap. Nu vei avea probleme cu banii, iar relaţia sentimentală este liniştită.

BALANŢĂ

Îţi merge bine pe toate planurile în această săptămână, de aceea nu trebuie să te stresezi din nimicuri şi să îţi strici singură buna dispoziţie.

Pe plan profesional excelezi şi ai parte de oportunităţi grozave, iar dragostea te împlineşte mult mai mult decât în ultima perioadă.

SCORPION

Nu vei avea parte de cumpene în această perioadă, însă pe plan sentimental vei da piept cu unele nemulţumiri.

Familia sau iubitul tău îţi pot reproşa că nu ai timp de ei, lucru care ar putea degenera într-o ceartă de zile mari. Nu reacţiona impulsiv şi încearcă să aplanezi conflictul!

SĂGETĂTOR

Pe plan profesional totul decurge exact aşa cum îţi doreşti, însă în dragoste întâmpini multe probleme.

E posibil ca o răceală instalată treptat şi pe nesimţite să îşi spună cuvântul abia acum. Încearcă să o rezolvi până nu e prea târziu, iar câteva momente intime şi romantice vă pot salva pentru moment!

Citeşte mai multe pe eva.ro