Horoscop: Cumpenele tale în luna decembrie, în funcţie de zodie

Vrei să ştii ce fel de probleme ai putea să întâmpini în această perioadă? Descoperă previziunile astrelor şi află dacă ceva îţi va da planurile peste cap.

27 nov. 2013, 21:47
Horoscop: Cumpenele tale în luna decembrie, în funcţie de zodie

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

O ceartă cu un membru important al familiei tale te poate da peste cap în această lună. Din cauza nerăbdării tale şi a vorbelor dure pe care le foloseşti, e posibil să răneşti o persoană dragă. Încearcă să te temperezi şi să laşi deoparte orgoliile. Trebuie să te prindă sărbătorile într-o stare mai bună.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

În această lună rişti să ai unele discuţii destul de aprinse cu şefii tăi, iar consecinţele vor fi unele destul de importante. Rişti să îţi pierzi locul de muncă sau certurile să fie la ordinea zilei din cauza lipsei tale de atenţie. Nu ignora nici sănătatea, o problemă mai veche tinde să reapara.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu vei fi prea fericită luna aceasta, un eveniment neplăcut te va da peste cap. Dacă ai un iubit stabil, atunci este posibil ca acesta să se hotărăscă să spună stop relaţiei cu tine. Pentru tine va fi o dramă, dar trebuie să gândeşti pozitiv. Dacă eşti singură, vei descoperi că bărbatul pe care ai pus ochii ascunde unele secrete groaznice.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Pentru tine, această lună este lipsită de evenimente neplăcute. Nimic din ce se va întâmpla nu va lăsa urme adânci în inima ta şi nici nu îţi va strica buna dispoziţie. Certurile şi problemele financiare de zi cu zi au devenit atât de obişnuite, încât nici nu mai merită să le bagi în seamă. Bucură-te de sărbători, meriţi!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Partea proastă a acestei luni este că dacă ai prea multe certuri în cuplu, este posibil să apară inevitabil despărţirea. Şi avântul pentru muncă scade simţitor, iar rezultatele proaste nu vor întârzia să apară. Încearcă să te implici mai mult în tot ceea ce faci şi să acţionezi mai cu vlagă.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În această lună nu te vei simţi în largul tău, regulile care ţi se impun punându-ţi capac. De aici până la adevărate dispute nu mai este decât un pas. Este posibil să vrei să renunţi la locul actual de muncă şi să începi să îţi cauţi altceva. Trebuie să fii atentă cu sănătatea ta şi să eviţi orice activitate riscantă. 

Citeşte mai mult pe eva.ro