Horoscop. Cumpenele tale în luna februarie, pentru fiecare zodie în parte

Horoscop. Vrei să ştii ce fel de probleme ai putea să întâmpini în această perioadă? Descoperă previziunile astrelor şi află dacă ceva îţi va da planurile peste cap.

29 ian. 2014, 21:25
Horoscop. Cumpenele tale în luna februarie, pentru fiecare zodie în parte

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru tine, luna februarie va fi una de excepţie. Toate îţi vor merge bine, la muncă, la şcoală, cu iubitul, dar şi cu banii. Nu ai de ce să te plângi, pentru că tensiunile care mai apar pe ici pe colo sunt cât se poate de normale şi nu pot fi considerate cumpenele vieţii tale.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Pentru tine, luna februarie nu este una prea fericită. Dacă ai o relaţie care durează de ceva vreme, acum simţi că nu mai funcţionează cum ar trebui şi eşti foarte tristă din această cauză. Nu îţi vezi viitorul lângă omul cu care eşti în acest moment şi te vezi nevoită să iei o decizie. Şi nu începe nimic grandios în această lună, pentru că indiferent cât ai vrea să evoluezi, acest lucru nu se va întâmpla acum.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Spre sfârşitul acestei luni, unele discuţii în contradictoriu sunt pe cale să apară cu iubitul tău. Dacă nu vrei să se ajungă la o situaţie complicată, trebuie să înveţi să comunici delicat. Dacă nu vei ştii unde să te opreşti, e posibil să treci prin cea mai mare cumpănă a ta din acest început de an.

 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru tine, luna februarie vine atât cu urcuşuri, cât şi coborâşuri. De abia când simţi că ai mai multă încredere în tine, apare ceva pe neaşteptat şi îţi strică tot. Trebuie să ai mare grijă cu cei de lângă tine, pot ascunde intenţii rele. Acordă şi o mai mare atenţie bugetului tău şi ai grijă la cheltuieli.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Această lună poate fi considerată cu adevărat monotonă, iar cel mai mare duşman al tău este răbdarea. Eşti legată de mâini şi de picioare, şi nu ai altceva de făcut decât să aştepţi. Poate fi frustrant şi destul de enervant, dar nu se poate spune că ai probleme adevărate.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Luna februarie este agitată din cauza banilor. Simţi că nu îţi mai ajung, deşi ai, şi asta se întâmplă doar din cauza dezorganizării. Cumpăna ta este că trebuie să iei unele decizii radicale, şi nu eşti destul de sigură că te caracterizează. Nu da bani cu împrumut, rişti să nu îi mai recuperezi.

Leu (22 iulie – 22 august)

Pentru tine, luna februarie va fi una destul de grea şi cu multe bătăi de cap. Partenerul tău îţi provoacă multe neplăceri şi eşti pe punctul de a spune stop. Totul ar putea porni de la o veche iubire ce reapare în peisaj. Chiar dacă ai probleme de ordin sentimental, se compensează cu situaţia materială şi profesională.

Citeşte mai mult pe eva.ro