HOROSCOP: Cumpenele tale în luna iulie

Vrei să ştii ce fel de probleme ai putea avea în această lună? Află care sunt previziunile astrelor pentru zodia ta şi descoperă dacă vei întâmpina cumpene.

29 iun. 2013, 10:41
HOROSCOP: Cumpenele tale în luna iulie

Rac. Conflictele şi certurile aprinse izbucnite parcă din nimic sunt cele care îţi dau mari bătăi de cap.

Leu. În luna iulie poţi avea probleme în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Şi în viaţa profesională ai putea avea parte de unele cumpene.

Fecioară. Cumpenele tale în luna iulie au legătură cu starea de sănătate. Nu te simţi în formă, energia este la un nivel scăzut şi parcă pur şi simplu nu ai putere să-ţi pui în practică toate planurile.

Balanţă. În a doua parte a lunii iulie ai putea avea parte de momente tensionate în viaţa sentimentală. Este o perioadă marcată de schimbări serioase, de frământări şi decizii.

Scorpion. Nu te simţi în formă şi nu ai energia necesară pentru a pune în practică tot ceea ce îţi doreşti. Iar cea mai mare dificultate este că în această lună ai planuri mari.

Săgetător. În luna iulie ai putea avea parte de probleme în viaţa de cuplu. Nu te mai simţi la fel de apropiată de persoana iubită şi ai senzaţia că este o distranţă între voi.

Capricorn. Ai putea avea parte de unele probleme în relaţia cu persoana iubită. Nici cu sănătatea nu stai prea bine. Este necesar să ţii sub supraveghere o afecţiune mai veche.

Vărsător. În luna iulie ai putea avea parte de unele probleme de comunicare. Mercur, planeta comunicării şi a călătoriilor, va avea o mişcare retrogradă, fiind vinovată pentru apariţia unor neînţelegeri, mesaje eronate şi încurcături.

Peşti. Ai grijă în luna aceasta cum gestionezi secretele şi cui îi dezvălui ceea ce simţi. Poţi avea probleme dacă dai frâu liber gândurilor, fără niciun filtru.

Berbec. Lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dori în plan profesional. Întâmpini tot felul de dificultăţi şi mici încurcături, dar într-un final obţii ceea ce îţi doreşti, deşi efortul va fi mai mare

Taur. Problemele de comunicare sunt cele care îţi pot da bătăi de cap luna aceasta, cel puţin în prima parte. Mesajele sunt încurcate, ajung cu dificultate, oamenii nu înţeleg corect ceea ce vrei să le transmiţi.