Horoscop. Cumpenele tale în luna mai, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Vrei să ştii în ce aspecte ale vieţii tale ai putea să întâmpini dificultăţi în această perioadă? Astrele îţi arată care sunt cumpenele cu care te-ai putea confrunta, în funcţie de zodia ta.  

02 mai 2014, 05:39
Horoscop. Cumpenele tale în luna mai, în funcţie de zodie

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)
Ai multe nemulţumiri pe plan sentimental şi te vezi pusă în situaţia în care trebuie să faci o alegere destul de grea. Încearcă să fii mai comunicativă şi mai optimistă dacă vrei să îţi faci viaţa mai uşoară. 

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În această lună vei fi pusă în faţa unei situaţii delicate legate de starea ta de sănătate. Din cauza programului aglomerat, organsimul tău începe să cedeze şi oboseala îşi spune cuvântul. Pentru a evita aceste neplăceri ar trebui să adopţi un stil de viaţă sănătos şi să nu uiţi de odihnă.

Horoscop Rac (22 iunie – 21 iulie)

Întâmpini neplăceri în viaţa personală, şi mai exact cu iubitul tău. Certurile şi discuţiile dese în contradictoriu îţi vor da o stare destul de proastă în această perioadă. Cu toatea acestea, eşti conştientă că totul este sub control şi eşti optimistă că totul o să se rezolve de la sine.

Horoscop Leu (22 iulie – 22 august)

Toate îţi merg aşa cum ţi-ai dorit luna aceasta, şi sentimental, dar şi profesional. Trebuie doar să ai grijă de sănătate, şi chiar dacă nu sunt semne că ai avea vreo problemă, trebuie să fii precaută şi să mergi la un control de rutină. Ar fi păcat să se spulbere perfecţiunea în care trăieşti acum. 

Horoscop Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Luna mai este perfectă pentru tine. Sanatatea, dragostea şi profesia sunt într-un perfect echilibru şi ai învăţat cum să le împaci pe toate. Dacă te mulţumeşti cu puţin din toate, vei avea timp să te bucuri de lucrurile mărunte care ţi se întâmplă. 

Horoscop Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Singura piedică pe care o poţi întâmpina în această lună este tonusul scăzut. Nu ai prea multă energie şi mai degrabă ai nevoie de odihnă şi echilibru, decât de agitaţie şi evenimente importante. Trebuie să duci o viaţă mai ordonată şi să ştii când să te opreşti. 

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Problema pe care o ai în această lună este aceea că nu comunici cu oamenii din jurul tău, şi din această cauză vei întâmpina unele dificultăţi. În mare parte, acest lucru se va întâmpla în mediul profesional, unde ţi-e foarte greu să te adaptezi şi să lucrezi în echipă. Poţi pierde o şansă enormă.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro