HOROSCOP: Cumpenele tale în luna mai. Vezi cum să le faci faţă

Descoperă ce probleme ai putea să întâmpini în luna mai. Află cum să le faci faţă, în funcţie de zodia ta.

28 apr. 2013, 18:10
HOROSCOP: Cumpenele tale în luna mai. Vezi cum să le faci faţă

Taur. Unele blocaje ar putea să-ți afecteze planurile, dar depinde numai de voința ta pentru a le depăși. Bazează-te pe cei care vor să te ajute, pentru că sunt persoane de la care ai de învățat.

Gemeni. Trebuie să ai grijă la inamicii din umbră care poate că nu se bucură de succesul tău. Fii cât se poate de prudent.

Rac. Ai probleme în viața amoroasă, nu te mai înțelegi cu partenerul și ai senzația că ești singur împotriva tuturor.

Leu. Conflictele din viața amoroasă sunt cele care îți dau bătăi de cap în luna mai. Nici la locul de muncă nu ești ferit de certuri.

Fecioară. Ai probleme în relația de cuplu. Nu te lăsa sedus dacă ești deja într-o relație stabilă.

Balanţă. Te simți epuizat, nu ai chef de nimic. Abia spre finalul lunii vei reuși să-ți găsești liniștea să să-ți încarci bateriile.

Scorpion. Luna mai este un marcată de conflicte, atât în plan sentimental, cât și profesional.

Săgetător. Există riscul de accidentări, îmbolnăviri și diverse probleme medicale. Trebuie să ai grijă de tine.

Capricorn. Cumpenele tale din luna mai au legătură cu sănătatea. Găsește-ți din când în când și clipe de răgaz, dacă nu vrei ca sănătatea să-ți fie compromisă.

Vărsător. Ai putea avea ceva probleme din cauza stresului în luna mai. Eşti la un pas de epuizare, dacă nu ai de gând să remediezi situaţia.

Peşti. Nu stai tocmai bine cu banii şi încerci să reduci cât mai mult din cheltuieli. Din fericire, spre finalul lunii vei găsi câteva soluţii salvatoare.

Berbec. Cumpenele tale în luna mai au legătură cu sănătatea și starea ta psihică. Bucută-te de timpul liber pentru a te relaxa.