Horoscop. Cumpenele tale în luna octombrie, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Vrei să ştii în ce aspecte ale vieţii tale ai putea să întâmpini dificultăţi în această perioadă? Astrele îţi arată care sunt cumpenele cu care te-ai putea confrunta.

02 oct. 2014, 05:59
Horoscop. Cumpenele tale în luna octombrie, în funcţie de zodie

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Luna aceasta trebuie să ai grijă şi să eviţi cât poţi de mult accidentele. Eşti mai predispusă ca oricând, aşa că se recomandă atenţie atât în calitate de şofer, cât şi de pieton. Alte probleme nu vei întâmpina în această perioadă, poţi sta liniştită din acest punct de vedere.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

E posibil să fi ajuns la capătul răbdării, dar partenerul tău nu pare că înţelege nimic. Dacă simţi că pierzi timpul cu el, ar fi cazul să iei atitudine luna aceasta. Indiferent cât de greu ţi-ai fi, trebuie să faci o schimbare, mai rău nu are cum să fie.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu acţiona impulsiv luna aceasta, indiferent cât de mulţi nervi ţi-ar provoca iubitul tău. Dacă decizi să iei o pauză, e posibil să regreţi când deja e prea târziu. Răbdarea este cuvântul cheie al acestei perioade.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Luna aceasta, deşi nu sesizezi că ai avea o problemă, ea chiar există. Dacă eşti singură e posibil să te îndrăgosteşti de o persoană interzisă, lucru care îţi poate aduce o mulţime de probleme. Gândeşte-te la consecinţe înainte de orice!

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

E posibil ca din prea multă agitaţie să ai parte de accidentări, aşa că fii atentă chiar şi pe unde calci. Dacă eşti însărcinată, fii atentă la alimentaţie şi nu te juca cu focul.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

E posibil să apară probleme de sănătate în această lună, însă nu este nimic atât de grav precum pare. Dacă te simţi slabită, mergi de urgenţă la un control. Pot apărea discuţii aprinse cu partenerul tău de viaţă, certuri apărute din cauza problemelor exterioare.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu treci printr-o perioadă prea bună din punct de vedere financiar, însă nici nu trebuie să dramatizezi. Trebuie să faci mai multe economii şi să eviţi tentaţiile pe cât posibil. Şi fii atentă la atitudinea ta faţă de şefi, nu ar trebui să te joci!

Citeşte mai mult pe eva.ro