Horoscop. Cumpenele tale în săptămâna ce urmează. Află ce spun astrele

HOROSCOP: Vezi ce piedici poţi întâmpina şi ce trebuie să faci pentru a le evita, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada 26 mai-1 iunie.  

23 mai 2014, 05:44
Horoscop. Cumpenele tale în săptămâna ce urmează. Află ce spun astrele

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vei întâmpina unele obstacole la locul de muncă, dar ele nu vor reuşi decât să te întărească. Este doar o etapă din care ai multe de învăţat, şi mai ales în cine să ai încredere. După aceea vei fi cu adevărat pregătită pentru viitor.

Horoscop Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nu vei avea nicio problemă în săptămâna ce va urma, din contră toate merg aşa cum ţi-ai dori. O să mai apară lucruri minore, dar care nu merită să le acorzi atenţie. Piedicile pe care le întâlneşti nu pot fi depăşite decât cu ambiţie, iar tu ai din belşug.

Horoscop Leu (22 iulie – 22 august)

Va trebui să înfrunţi unele situaţii incomode săptămâna viitoare, aşa că încearcă să fii puternică. Criticile îţi vor pune imaginea în pericol şi eşti puternic afectată de asta. Încearcă să te relaxezi şi să nu pui la suflet tot, uneori sunt doar invidii.

Horoscop Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Singurul lucru care te împiedică să faci ce ţi-ai propus săptămâna viitoare ar fi lipsa de energie. Nu îţi va fi chiar un duşman, pentru că vei reuşi să te menţii pe linia de plutire. Nu va dura mult această etapă în care puterea de concentrare se află la minim, în weekend totul va reveni la normal.

Horoscop Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Săptămâna viitoare va fi lipsită de evenimente neplăcute, ceea ce înseamnă că nimic nu te poate prost dispune.Bucură-te de aceste clipe pentru că vor urma zile cu mult stres şi nervi. În plus de asta, viaţa ta sentimentală te ajută să fii pozitivă şi pe alte planuri.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

O luptă dintre tine şi un coleg de serviciu îţi va da planurile peste cap, pentru că nu ai luat în considerare şi acest aspect atunci când ai pornit la drum. Nu trebuie să te panichezi, lucrurile se vor linişti spre finalul săptămânii ce urmează.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Eşti destul de aiurită săptămâna viitoare, ceea ce poate constitui cea mai mare piedică în planurile pe care ţi le-ai făcut sau care ţi-au fost făcute. Oferă-ţi şansa de a învăţa tot mai multe lucruri noi, aşa că nu trebuie să te retragi chiar dacă nu te poţi concentra. Pierzi detalii importante şi ar trebui să te aduni.

Citeşte mai mult pe eva.ro