HOROSCOP: Cumpenele tale în viitorul apropiat. Ce spun astrele

HOROSCOP: Vezi ce piedici poţi întâmpina şi ce trebuie să faci pentru a le evita, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada ce urmează.

19 iun. 2014, 19:27
HOROSCOP: Cumpenele tale în viitorul apropiat. Ce spun astrele

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu vei avea probleme în această săptămână, cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla ar fi unele discuţii ceva mai intense decât de obicei cu colegii. Nu îţi bate capul cu asta, problemele reale sunt cu totul de alt gen.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Deşi iniţial pare o piedică, vei constata pe parcurs că nu este deloc aşa. Eşti destul de lipsită de energie, asta împiedicându-te să te grăbeşti atât în decizii, cât şi în fapte. Impulsivitatea de altă dată va dispărea exact când trebuie.

Leu (22 iulie – 22 august)

Te vei simţi uşor nedreptăţită în această săptămână, şi asta doar din cauza faptului că simţi cum pe plan profesional efortul tău nu este deloc apreciat sau recompensat. Ai un moment de cumpănă în care îţi vine să renunţi la tot, însă eşti o fire responsabilă şi nu o vei face.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Problemele fianciare îţi dau bătăi de cap şi te împiedică să faci ce ţi-ai propus. Chiar dacă cei din jurul tău trag de tine să faci o mulţime de lucruri, încearcă să te concentrezi doar pe ceea ce trebuie să să îţi îndeplineşti obligaţiile.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Ai multe treburi de făcut, însă timpul tău este mereu insuficient. Încearcă să te organizezi mai bine şi să îţi stabileşti priorităţile, altfel vei avea de pierdut. Chiar dacă nu realizezi pe moment, trebuie să fii foarte norocoasă ca să nu ai parte de o mare dezamăgire.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cei din jurul tău, cel mai probabil colegii, au chef de ceartă în această săptămână. Nu îi lăsa să îţi distragă atenţia de la ce ai de făcut, ci mai degrabă alege să te retragi undeva unde e linişte.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Treci prin toate stările posibile în această săptămână, de la agitaţie la linişte totală, tu le trăieşti intens pe toate.

Vestea bună este că nimic nu îţi dă bătăi de cap şi nimic nu te doboară.

Citeşte mai mult pe eva.ro