Horoscop. Cuplul PERFECT al zodiacului. Rămân împreună toată viaţa

Horoscop. Cuplul perfect al zodiacului este format din Pești și Scorpion, două zodii de apă, care atunci când își găsesc drumul unul spre celălalt, nimic nu le mai stă în cale.

06 aug. 2019, 04:55
Horoscop. Cuplul PERFECT al zodiacului. Rămân împreună toată viaţa

Elementul comun-apă, te va face să simţi în braţele bărbatului Pești pasiune şi dragoste fără limite, scrie kfetele.ro. Ceea ce îl face special este plăcerea pe care o are de a-ţi arăta cât de mult te iubeşte şi ce însemni pentru el.

Citeşte şi Zodiac CHINEZESC saptamana 22-28 IULIE 2019. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii

Horoscop. Bărbatul Peşti posedă o abilitate extraordinară de a te te face să te simţi ocrotită emoţional şi astfel nu vei mai simţi nevoia să te temi de răutatea altor oameni. Îţi vei putea arăta natura afectuoasă fără frica de a fi rănită, şi compatibilitatea voastră amoroasă se va dezvolta într-o relaţie aproape perfectă.

Aspecte negative: Totuşi nativul din Peşți nu este doar lapte şi miere, are un mare minus, nevoia de singurătate, cu care tu nu te poţi împăca. Atunci când se va izola de ține devii suspicioasă, şi te vei întreba către cine se duc gândurile lui. Gelozia ta şi descărcările de reproşuri nu vor reuşi decât să îl distanţeze de tine şi să uite lucrurile care vă unesc şi vă fac un cuplu puternic.