HOROSCOP DE CRACIUN: 3 zodii care se despart până la Anul Nou

Sărbătorile se apropie cu pași repezi și cred că toată lumea așteaptă cu nerăbdare Crăciunul. De obicei, aceste sărbători de iarnă aduc în toate casele sentimente pozitive și de iubire.

24 dec. 2017, 09:34
HOROSCOP DE CRACIUN: 3 zodii care se despart până la Anul Nou

SCORPION:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal s-au săturat până peste cap de toate reproșurile pe care le-au primit din partea partenerului de viață. Totuși, acești nativi încă speră ca relația să își revină, chiar dacă sunt conștienți că povestea de dragoste nu are nici un viitor în aceste condiții.

MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase URĂRI de CRĂCIUN

Poate că acestor nativi le este greu să ia o decizie pentru că se apropie sărbătorile și nu este momentul cel mai potrivit în care să fie singuri, însă despărțirea va fi de comun acord. Atât scorpionul, cât și partenerul lui vor stabili împreună că nu mai are rost să-și facă zile fripte unul altuia.

VĂRSĂTOR:

Dacă la început acești nativi avea fluturați în stomac de fiecare dată când se întâlneau cu persoana iubită, acum este o stare permanentă de tensiune. Vărsătorul nu se mai înțelege deloc cu partenerul pentru că el vrea să comunice și să petreacă timp împreună, iar partenerul lui vrea doar să stea să lenevească.

Atracția dintre cei doi a dispărut și ambii sunt conștienți de acest lucru. Deși acestor nativi le este greu să ia această decizie, mai ales că se apropie sărbătorile, însă pentru liniștea lor sufletească și mentală aleg să iasă din relație.

LEU:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal se simt prizonieri în relația pe care o au de ceva timp și nu mai suportă acest sentiment. Deși au un sentiment de siguranță și de comoditate alături de partener, pentru acești nativi ar fi excelent dacă s-ar despărți.

Leii sunt persoane libertine care nu suportă să fie controlați și în această relație nu pot fi ei. Nu se pot distra cum ar vrea și nu sunt înțeleși. Simt că nu mai sunt iubiți și apreciați și acest lucru în supără cel mai tare. De aceea, acești nativi vor pune piciorul în prag și vor decide despărțirea pentru numai așa vor fi ei din nou.

Acestea sunt cele 3 zodii care se vor despărți până la Crăciun pentru că se spune că sărbătorile de iarnă vin cu liniște sufletească și acest lucru nu va fi posibil dacă vor rămâne în relațiile pe care le au.