Horoscop de Dragobete: Ce fantezie să-i îndeplineşti iubitului, în funcţie de zodie

Horoscop: A venit şi Dragobetele şi toată lumea vrea să îşi celebreze iubirea alături de sufletul pereche. Indiferent dacă eşti sau nu adeptul sărbătoririi iubirii pe stil românesc sau preferi Ziua Îndrăgostiţilor pe stil american, uite ce spun astrele. Vezi ce fantezie să-i îndeplineşti de Dragobete, în funcţie de zodie.

23 feb. 2014, 17:11
Horoscop de Dragobete: Ce fantezie să-i îndeplineşti iubitului, în funcţie de zodie

Horoscop Berbec

Berbecii vor acţiune şi forţă brută, deci îi poţi propune o escapadă cu maşina. Când găsiţi un loc relativ retras, dar nu izolat (o stradă lăturalnică, un drum de ţară), apleacă-te peste schimbătorul de viteze şi vezi cum poţi să-l faci fericit, în timp ce el ţine de 6 pentru trecători. Adrenalina şi ghiduşia experienţei vă va înviora pe amandoi.

Horoscop Taur

Taurul vrea să deţină mereu controlul, aşa că o fantezie de Dragobete ar fi să te găsească acasă, în pat, într-un set de lenjerie sexy, legată de mâini şi la ochi cu eşarfe de mătase. Lasă-l pe el să aleagă dacă te dezleagă sau nu şi bucură-te de aventură, alături de un bărbat înfierbântat ca un taur în arenă. 

Horoscop Gemeni

Bărbaţii din zodia gemeni iubesc sala de forţă, unde „socializează cu băieţii”. O surpriză plăcută de Dragobete ar fi să-l aştepţi goală pe un multifuncţional sau pe banca de abdomene, după ce ai plătit paznicul sălii să te lase peste program. Asigură-te că ai acoperit camerele de supraveghere cu nişte prosoape, doar nu vrei să ajungi pe net.

Horoscop Rac

Racii sunt romantici şi siropoşi, dar şi iubitori de artă şi de frumos. De Dragobete, poţi să-l surprinzi cu un joc ingenios, cu indicii puse în cărţile lui preferate, care să-l conducă la „comoara” din dormitor. Rămâne la latitudinea ta să alegi regulile, numărul indiciilor şi factorul sexy din ecuaţie.

Horoscop Leu

Leii sunt puternici, egoişti şi plini de idei perverse. Dacă vrei să-i îndeplineşti o fantezie de Dragobete, încearcă să ascunzi prin casă sau la el la birou (unde umblă doar el, cum ar fi în sertare) tot felul de jucării sexuale. Mergi la sex shop cu o listă. Nu trebuie să cumperi tot magazinul, fii inventivă: eşarfe de mătase, prezervative colorate, lubrifiant, post-it-uri cu mesaje indecente în pachetul cu mâncare.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt foarte calculate, aşa că cea mai fierbinte fantezie a lui ar fi să îl scoţi din obişnuinţă. Fie că îi şopteşti vorbe murdare în timp ce faceţi dragoste, fie că îi propui o poziţie mai neortodoxă, bărbatul fecioară va fi foaarte recunoscător. 

Horoscop Balanţă

Balanţele iubesc să joace teatru, astfel că un joc d erol ar fi cea mai mare fantezie a lui pentru Dragobete. Îmbracă un costum, fă pe şcolăriţa sau menajera şi şterge tot praful din viaţa voastră sexuală.

Citeşte mai mult pe Unica.ro