Horoscop de duminică pentru femei: Încearcă să îmbini utilul cu plăcutul

Nativa din Balanţă va întâmpina probleme cu banii şi va fi nevoită să anuleze o parte din întâlnirile planificate.

19 mart. 2016, 12:52
Horoscop de duminică pentru femei: Încearcă să îmbini utilul cu plăcutul

Berbec

In prima zi a acestui weekend te vei ocupa de afacerile in care esti implicata, insa apoi vei avea timp si de distractie. Daca imbini utilul cu placutul, totul va iesi perfect!

Taur

In acest weekend ai putea fi tentata sa te ocupi doar pe cariera ta si sa ii ignori pe cei dragi. Nu este exclus ca partenerul tau de viata sa iti reproseze ca nu ii acorzi suficienta atentie.

Gemeni

Incearca in acest weekend sa fii cat mai stapana pe tine si sa nu te lasi manipulata de cei din jur. Este foarte imporatant sa iti duci planurile la bun sfarsit!

Rac

Este foarte important ca in acest weekend sa fii sociabila si sa incerci sa iesi mai mult cu prietenii. Daca esti singura, doar asa vei avea ocazia de a intalni pe cineva!

Leu

Weekend-ul acesta ar trebui sa te axezi doar pe familie, copii sau iubit. Chiar daca ai multe pe cap, lasa grijile deoparte si pretuieste momentele speciale pe care nu vei mai avea ocazia sa le retraiesti!

Fecioară

Weekendul acesta vei fi destul de productiva in ciuda faptului ca duci lipsa de energie. E posibil ca o problema minora de sanatate sa iti ocupe ultima parte din aceste doua zile.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.