Horoscop de Halloween. Zodia care ‘va găsi un fel de diamant’. Cristina Demetrescu: „Se ating cele mai sensibile tumori”

Horoscop de Halloween. În aceste zile, planetele trec prin Scorpion, cea mai picantă zodie, și nu în ultimul rând, în perioada analizată sunt mai multe planete, vreo patru la număr, care vor traversa peste gradul Serpentis. Acesta este un grad fix în zodiac, gradul 19 din Scorpion, și este o poartă de legătură cu cele mai joase vibrații ale oamenilor.

30 oct. 2023, 19:42
Horoscop de Halloween. Zodia care ‘va găsi un fel de diamant’. Cristina Demetrescu: „Se ating cele mai sensibile tumori”
Horoscop de Halloween

Horoscop de Halloween. Pe acolo trece în primul rând Mercur, pe data de 3 noiembrie, se duce un pic în adâncuri, în străfunduri, și ne adânceşte în gânduri toxice și conversații insidioase. Apoi pe data de 8 noiembrie trece Marte, iar acolo se ating cele mai sensibile tumori ale conștiinței noastre, spune Cristina Demetrescu, potrivit Stirileprotv.ro.

Horoscop de Halloween

Astrologa mai spune că undeva pe data de 11 sau 12, Soarele trece peste acest grad pe 11 a. Numai că anul Soarele va activa opoziția dintre Marte și Uranus și, pentru că suntem în plin sezon al celor care se luptă, cam alimentează dorința de răzbunare. Asta nu este neapărat o chestie foarte bună.

Dar este și Venus, o planetă a bucuriei, a frumuseții, a păci, a iubirii, care intră în domiciliul său din Balanță. Asta este până la urmă vestea bună a acestei perioade. E așa un fel de dragoste în vremea holerei. Este un moment armonios, un moment frumos, trebuie să ne mai și bucurăm, trebuie să mai și iubim, trebuie să mai fim, cum să spun, și într-o stare de pace. Și mulți care vor ști să speculeze acest moment, vor găsi până la urmă așa, un fel de diamant, o luminiță de la capătul tunelului.

Pe 10 noiembrie, Mercur intră în Săgetător și este sincer, spune adevărul, uneori face și gafe, nu vede întotdeauna esența, poate să fie superficial și un pic tulburat de cuadratura cu Saturn în Pești. Sunt foarte multe lucruri care scapă din vedere, foarte multe aspecte care pe care Mercur nu le vânează, încheie vedeta.

Citește și: VIDEO Horoscop 2024 Cristina Demetrescu: „Este o perioadă de sacrificiu, de suferinţă, o sa tot cadă cortine”

Zodiile care suferă un mare blocaj la final de toamnă

Conform predicțiilor Cristieia Demetrescu, Berbecul este cel care trebuie să fie atent la sănătate în această perioadă. Nativii acestei zodii pot să sufere un blocaj.

Oboseala și starea de rău nu vine de la lipsa somnului, ci mai degrabă de la lipsa energiei. Profitați de oportunitățile oferite de astre, care nu sunt împotriva voastră, însă vă forțează să ieșiți din această stare și chiar vă și ajută. Berbecii au nevoie de o viziune, dar și de curaj la finalul lunii octombrie. Ar fi bine să găsească aceste lucruri în interiorul lor pentru a putea scăpa de starea de disconfort.

Berbecul este într-o perioadă în care se poate simți mai obosit sau puțin mai blocat. Atenție, blocajul ăsta sau oboseala nu vine de la faptul că n-a dormit sau că a muncit prea mult, ci de la faptul că nu se mai conectează la energie. Și aici este vorba pentru el despre niște schimbări foarte serios de asumat. Și astrele vin, așa cum spuneam, cu aceste aspecte bune și cu oportunități. Singura problemă e să aibă curaj și să aibă viziune”, spune Cristina Demetrescu.