Horoscop de Paşte: Vezi ce-ţi rezervă astrele, în funcţie de zodie

ărbătorile de Paşti vin cu răsturnări de situaţie pentru majoritatea zodiilor, care va trece prin situaţii neprevăzute. Vezi ce spun astrele despre această sărbătoare şi cum te poate afecta.

17 mart. 2015, 22:50
Horoscop de Paşte: Vezi ce-ţi rezervă astrele, în funcţie de zodie

Berbec. Acest nativ va fi răsfăţat cu multe cadouri din partea iepuraşului, semn că este foarte apreciat de cei din jur. De pe 11 aprilie, încearcă să te axezi mai mult pe capacităţile tale de comunicare, căci îţi vor fi de folos atât în plan profesional, cât şi în viaţa particulară.

Taur. Pentru tine, perioada sărbătorilor pascale este motiv de schimbări în locuinţă. Vei avea un chef nebun de curăţenie şi redecorare, aşa că profită de asta pentru a da un aer nou casei tale. Începând cu 11 aprilie, cumperi tot felul de cadouri pentru cei dragi, însă trebuie să ai grijă şi la bugetul de care dispui, căci este posibil să exagerezi şi să arunci banii pe fereastră.

Gemeni. Nu vei avea chef de petreceri şi mese îmbelşugate cu familia ori cei dragi, ci vei dori ca zilele de sărbătoare să le petreci doar cu persoana iubită, în intimitatea căminului vostru. Cu toate astea, de pe 11 aprilie, felul tău sociabil îţi poate aduce anumite colaborări, pe care este indicat să nu le refuzi.

Citeşte mai multe pe revista Teo