Horoscop de primăvară. Nativii din zodiac vor avea trei luni pline de vise, energie și realism

Horoscop de primăvară. Nativii din zodiac vor avea parte de o perioadă plină de prosperitate, iubire și înțelegere din partea celor din jur.

02 mart. 2023, 13:46
Horoscop de primăvară. Nativii din zodiac vor avea trei luni pline de vise, energie și realism
Horoscop de primăvară 2023

Horoscop de primăvară. Astrele prevestesc lucruri bune pentru toate semnele zodiacale în această perioadă.

Tranziția dintre Pești, un semn sincer, creativ și empatic, spre zodia de acțiune și control a Berbecului, ne arată cât de important este să ne iubim pe noi înșine, să avem grijă de mintea, spiritul și sănătatea noastră, iar apoi ajungem în pragmaticul Taur care ne aduce cu picioarele pe pământ.

Totodată, Venus, planeta iubirii și frumuseții, se întâlnește pe 2 martie cu Marele Benefic, Jupiter, din Berbec, făcându-ne mai optimilti, pasionali și dornici să ne distrăm. Apoi, din 16 martie până pe 10 aprilie, Venus va fi acasă în Taur, ajutându-ne să ne conectăm cu noi înșine și cu lumea prin toate cele cinci simțuri. Pe 20 aprilie va fi o eclipsă de Soare și Lună nouă în Berbec, Acesta este un moment de schimbare care ne deschide noi drumuri. În jurul datei de 5 mai, eclipsa de Lună și Luna plină din Scorpion reprezintă o oportunitate de rupe legăturile în relațiile nesănătoase. Norocosul Jupiter se mută pe 16 mai în Taur.

Citește și: Horoscop 3 martie 2023. Ziua în care se plătesc multe datorii. Probleme şi în amor

Horoscop de primăvară

Berbec

Berbecii sunt pregătiți să impresioneze lumea, însă au și șansa de a înțelege ce îi face săî se simtă cel mai confortabil. Nativii vor fi plini de optimism și noroc, vor participa la cursuri de dezvoltare personală și încep drumul către succes.

Taur

Începutul primăverii poate părea puțin greu la început. Taurii simt nevoia să se odihnească și vor folosi următoarea perioadă pentru a-și asculta vocea interioară. Prioritizarea muncii pe cont propriu în acest timp se poate traduce prin a te iubi și mai mult pe tine însuți și, în cele din urmă,  să-ți promovezi obiectivele.

Gemeni

Gemenii sunt din ce în ce mai motivați să se conecteze cu ceilalți, dar trebuie să se asigure că proiectele lor sunt în concordanță cu dorințele inimii și cu cele pe termen lung. S-ar putea simți mai atractivi, fermecători și norocoși în relații, dar poate fi și un moment de auto-reflecție în jurul a ceea ce pot face pentru a fi mai fericiți.

Rac

Racii s-ar putea simți neliniștiți și dornici să iasă din zona de confort. Încrederea în intuiția ta te poate conduce către un teren neexplorat. Vei alege cu ce prieteni și colegi să te întâlnești dar ai grijă să oferi lumina ta unică oamenilor care te văd și te prețuiesc, protejându-ți energia.

Leu

Primăvara îți alimentează dorința de a te elibera de rutinele banale și de a prețui experiențe noi. În sectorul banilor luminează problemele de încredere în capacitățile proprii. Să te iubești suficient pentru a-ți declara valoarea te va ajuta să-ți crești veniturile și să mergi mai departe într-un proiect profesional.

Fecioară

Deși s-ar putea să fii nevoit să-ți concentrezi energia pe partenerul tău de viață, ori pe un prieten sau coleg, amintește-ți să îți acorzi atenție și ție însăți. Ți-ar putea crește sensibilitatea și îți oferă șansa de a prioritiza auto-reflecția și de a acorda atenție rezolvării problemelor cu propria persoană.

Citește și: Horoscop special: Mercur in visatorul Pesti 2023! Ce aduce zodiilor inainte sa intre in retrograd

Balanță

Vrei să faci curățenie de primăvară cu privire la sănătatea și rutina ta zilnică. Te alături unui prieten sau coleg pentru a promova un obiectiv comun. În tot acest timp, trebuie să fii clar cu nevoile tale emoționale pentru a ajunge la pacea interioară. Această temă va fi vizibilă. Ieșirea din zona ta de confort, la propriu, călătorind, sau la figurat, perfecționând noi abilități, va fi un cadou pentru tine.

Scorpion

Simți că poți reveni la rutina ta și poți avansa în detaliile de zi cu zi ale vieții. Construirea unor obiceiuri de iubire de sine mici, dar durabile (cum ar fi yoga, meditația sau terapia) ar putea face o diferență majoră pentru vitalitatea și optimismul tău.

Săgetător

Martie marchează una dintre cele mai frumoase și mai norocoase luni ale anului. Vei fi astfel mai creativ, mai apropiat de cei dragi, îi vei asculta mai mult și îți vei urma inima. Rezervă-ți timp și pentru auto-reflecție.

Capricorn

Simți că nu ai suficient timp în programul tău agitat pentru a te ocupa de legăturile cu cei dragi. Dar vei descoperi că atunci când răspunzi propriilor nevoi, vei fi mai productiv. Poți duce ceea ce ai învățat la un nou nivel.

Vărsător

Furtunile de idei, orele fericite și glumele nesfârșite sunt la ordinea zilei. Conectarea cu ceilalți este esențială dar asigură-te că ai suficient timp pentru propriile nevoi, față de prioritizarea constantă a ceea ce este mai bun pentru prietenii, frații sau vecinii tăi. Ai încredere în instinctele tale de a-ți exprima emoțiile sau de a amâna o anumită muncă pentru a îmbrățișa spontaneitatea și activitățile creative.

Pești

Acum îți poți transforma aspirațiile și intențiile pe care le-ai stabilit în această iarnă în realitate, indiferent dacă este un alt job mai potrivit cu obiectivele tale sau o nouă iubire. Vei avea multe evenimente și oportunități de învățare care te vor stimula mental și emoțional. Energia ta va crește.