Horoscop de weekend 2-3 Iunie 2018: Mici cadouri, mari zâmbete şi nişte musafiri nepoftiţi. Previziuni complete pentru fiecare zodie

Horoscop de weekend 2-3 Iunie 2018: Sfârșitul săptămânii este un motiv de relaxare, mai ales pentru nativii Taur. Însă pentru nativii Balanță reprezintă un motiv în plus de muncă.

01 iun. 2018, 08:27
Horoscop de weekend 2-3 Iunie 2018: Mici cadouri, mari zâmbete şi nişte musafiri nepoftiţi. Previziuni complete pentru fiecare zodie

Horoscop de weekend 2-3 iunie 2018 Berbec
-weekendul nativului din zodia Berbec este încărcat din punctul de vedere emoțional. O revedere cu o rudă va aduce un mozaic de emoții pentru nativ. Duminică se anunță o reuniune de familie, iar nativul nu poate lipsi.

Horoscop de weekend 2-3 iunie 2018 Taur
-sâmbătă, spre bucuria nativului Taur, va primi o invitație la un eveniment, fie că este vorba de un concert, fie că va avea loc premiera unui film. Spre sfârșitul weekendului, nativul va profita de timpul liber pentru a se relaxa, poate citind o carte.

Horoscop de weekend 2-3 iunie 2018 Gemeni
-finalul săptămânii vine însoțit de avantaje pentru nativul din zodia Gemeni. Duminică se pare că un apropiat îi va face ochi dulci, însă orgoliul nativului îl determină să nu primească aceste semnale.

Horoscop de weekend 2-3 iunie 2018 Rac
-se pare că în acest weekend nativii din zodia Rac vor fi în centrul atenției, mai ales cei singuri. Distracția este pe primul loc, în special sâmbătă, când un apropiat le va face o invitație în oraș.

Horoscop de weekend 2-3 iunie 2018 Leu
-în acest weekend nativul Leu este cu gândul la unele proiecte neterminate sau la problemele din cadrul locului de muncă. Sâmbătă se prea poate să se stabilească o întâlnire de afaceri, dar care poate lua o altă întorsătură.

Horoscop de weekend 2-3 iunie 2018 Fecioară
-lăsând la o parte unele neînțelegeri care vor apărea pe parcursul acestui weekend, nativul Fecioară va avea parte de avantaje atât în plan profesional, cât și sentimental. Duminica nu doar că va primi o vizită din partea unui apropiat, dar va fi destul de entuziasmat în urma noutăților pe care le află.

Horoscop de weekend 2-3 iunie 2018 Balanță
-deși cei din jur nici nu au măcar un gând de a lucra în weekend, nativul din zodia Balanță sunt concentrați asupra unor proiecte sau chiar vor fi nevoiți să fie prezenți în cadrul locului de muncă.

Horoscop de weekend 2-3 iunie 2018 Scorpion
-agitația din oraș nu îi face prea bine nativului din zodia Scorpion, astfel că in ciuda programului încărcat îşi va face timp pentru o mică escapadă. O sesiune de cumpărături alături de partenerul de viață va fi un prilej de a spori comunicarea în cuplu.

Horoscop de weekend 2-3 iunie 2018 Săgetător
-vei profita de timpul liber și vei încerca să cumperi câte un mic cadou pentru fiecare membru al familiei. Duminică vei ști cum să profiți de ocazii pentru a te face remarcat.

Horoscop de weekend 2-3 iunie 2018 Capricorn
-nativul din zodia Capricorn încearcă să fie mai atent atunci când îşi expune o părere despre un anumit lucru. Chiar dacă sinceritatea sa este mult prea dură, cei din jur nu vor pune paie pe foc.

Horoscop de weekend 2-3 iunie 2018 Vărsător
-o veste bună îți aduce zâmbetul pe buze și îți vei împărtăși bucuria cu partenerul de viață. Sfârșitul săptămânii aduce momente de relaxare pentru Vărsător…

Horoscop de weekend 2-3 iunie 2018 Pești
-pentru nativul din zodia Pești invitațiile nu se mai opresc, iar acesta deja are un plan deja stabilit pentru weekend. Duminică nativul va primi cu brațele deschise niște musafiri.