Horoscop de weekend: 22-23 februarie. Vezi ce-ţi rezervă astrele!

Horoscop de weekend: Esti curioasa sa descoperi ce te asteapta in acest weekend? Astrele ti-au pregatit cateva surprize, pentru ca tu sa te bucuri din plin de viata.

21 feb. 2014, 09:23

Citeste horoscopul pentru perioada 22-23 februarie si vezi ce te asteapta!

Berbec
Evita gandurile negative si in mod sigur totul va fi in regula. Daca vrei sa intalnesti persoana potrivita pentru tine, socializeaza mai mult, iesi in oras, frecventeaza locuri noi sau axeaza-te asupra unui hobby. Viata este plina de surprize si cu siguranta in acest weekend vei avea parte de cateva evenimente memorabile.

Taur
Timpul este foarte pretios pentru tine, si cu siguranta in acest weekend nu vei face abuz de el. Vei cauta sa te implici in activitati practice, care sa nu-ti ocupe prea mult timp si, eventual, care sa duca la rezolvarea unor enigme mai vechi. Iesirile cu prietenii te vor ajuta sa intalnesti un barbat nou si este posibil chiar sa se infiripe o noua iubire.

Gemeni
Relatiile pe care le ai in momentul de fata te pot ajuta sa iesi din rutina de weekend si sa incerci ceva nou. Evita sa te plafonezi si sa crezi ca nu mai e nimic de incercat. Iesi mai mult in oras, insa nu-ti neglija nici familia. In aceste doua zile va fi necesar sa te ocupi si de o prolema ce tine de casa, insa nu ar trebui sa-ti ia prea mult timp. 

Citeşte continuarea pe ele.ro