Horoscop de weekend 27-28 ianuarie 2018: Start la distracţie, multe surprize, dar şi probleme financiare

Horoscop de weekend 27-28 ianuarie 2018: Taurii sunt nevoiți să își schimbe planurile, racii posibil să aibe o călătorie neașteptată, iar capricornii s-ar putea să le intre o sumă mare de bani în conturi. Află ce ți-au rezervat astrele în acest weekend!

26 ian. 2018, 12:21
Horoscop de weekend 27-28 ianuarie 2018: Start la distracţie, multe surprize, dar şi probleme financiare

Berbec

Este nevoie să vă ocupaţi de curățenie generală, reparații sau de vânzarea ori achiziționarea unor bunuri patrimoniale. Se recomandă prudență, deoarece relațiile cu membrii familiei sunt distorsionate. Gândirea și comunicarea lasă de dorit în această săptămână, astfel că ar fi bine să nu vă bazaţi pe cele spuse sau decise acum.

Taur

Multă lume va dori să vă vorbească în această săptămână, însă emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, deci fiți prudent și evitați discuțiile ample. Se pot relua teme sau activități vechi, întrucât ceva a rămas nelămurit sau nerezolvat. Gândurile vă sunt îndreptate spre câștiguri și investiții, dar ar fi bine să lăsați deciziile majore și semnarea documentelor importante pentru altădată.

Gemeni

Sunteţi pus pe fapte mari în această săptămână. Energia vitală este la cote înalte, astfel că sunt șanse deosebite de a trasa direcții noi în plan personal și profesional. Accentele acestor zile sunt pe relațiile cu ceilalți, mai ales cu partenerul de viață și cu colaboratorii. Este vremea să renunţați la ceea ce nu vă mai este de folos și să vă orientaţi spre noi orizonturi parteneriale.

Rac

Sunteţi capricios în această săptămână, astfel că puțini sunt capabili să vă intre în voie. Sunt momente excelente pentru a trasa planuri noi, pentru a vă ocupa de nevoile dumneavoastră sufletești, dar și pentru a studia pe îndelete relațiile din preajmă. Se îmbunătățesc veniturile din activitatea profesională.

Leu

Veţi renunța la unii prieteni sau vă veţi schimba radical atitudinea față de ei. Concluziile privitoare la segmentul prietenilor și susținătorilor din segmentul socio-profesional vă vor determina să vă redefiniţi conceptul de prietenie, orientându-vă totodată spre persoane de o mai bună calitate. Final de proiecte profesionale. Aveţi nevoie de odihnă, pentru că sănătatea este vulnerabilă.

Fecioară

Sunteţi înconjurat de prieteni în prima parte a săptămânii, dar emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, astfel că este mai dificil să ajungeţi la un consens chiar și cu dumneavoastră înşivă. Evitaţi să povestiţi despre dumneavoastră și planurile de viitor. Sănătatea este vulnerabilă, fiţi pudent și îngrijiţi-vă corespunzător.

Balanţă

Sunteţi solicitat de multă lume, atât la serviciu, cât și acasă. Alegeți-vă vorbele și gesturile cu grijă, întrucât vă sunt observate cu atenție și criticate în consecință. Gândirea și comunicarea sunt viciate în general, deci este dificil să se ajungă la un consens. Foarte importante sunt acum relațiile cu prietenii și protectorii din segmentul socio-profesional. Dialogurile cu aceștia vă vor oferi lămuriri deosebite și sfaturi utile.

Scorpion

Planuri de călătorie, de studii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, activități socio-profesionale sunt subiectele principale ale acestei săptămâni. Sunt posibile erori de gândire și comunciare, de aceea fiţi prudent și nu luaţi de bun chiar tot ce auziţi. La serviciu sunteţi solicitat de către șefi și autorități.

Săgetător

Sunt momente bune pentru a lămuri bugetul de cheltuieli și pentru a trasa planuri financiare noi. Cheltuiţi cu măsură și evitaţi implicarea în câștiguri rapide, dar nesigure. Planuri de călătorii, de studii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, participare la seminarii, conferințe pe teme filozofice, activități culturale. Bucuraţi-vă de tot ce vă înconjoară și lăsaţi deciziile majore pentru altă perioadă.

Capricorn

Relațiile parteneriale sunt provocatoare în sensul că a sosit vremea să lămuriţi fie aspectele vieții de cuplu, fie pe cele ale unor colaborări aflate în derulare sau aflate în discuții de a începe. Există o mare vulnerabilitate pe acest segment, pentru că sunteţi sensibil și concentrat pe propria persoană. Fiţi prudent și acordaţi atenție și celorlalți.

Vărsător

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar și în plan personal. Dozați-vă eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția, destul de zgomotos, afecțiuni mai vechi sau mai noi. De reținut că la serviciu există animozități ascunse, conflicte mocnite ce stau să izbucnească din moment în moment. Fiţi discret și circumspect față de toată lumea!

Peşti

Este bine să vă îndreptați atenția spre persoana iubită, spre copii, dar și spre hobby-urile dragi. Activitățile recreative desfășurate alături de cei dragi vă relaxează, vă amuză și vă provoacă să vă exersaţi creativitatea. Aţi putea realiza adevărate opere de artă în aceste zile. La serviciu se animă atmosfera la mijlocul săptămânii.