Horoscop weekend 6-7 ianuarie 2018: O zodie este pusă pe distracţii. Previziuni complete

Horoscop weekend 6-7 ianuarie 2018. În acest sfârşit de săptămână, nativul Gemeni va avea probleme de sănătate, iar Fecioara este pusă pe distracții. Află ce ți-au rezervat astrele în aceste zile!

05 ian. 2018, 12:59
Horoscop weekend 6-7 ianuarie 2018: O zodie este pusă pe distracţii. Previziuni complete

Horoscop weekend 6-7 ianuarie 2018: BERBEC

Se pot aduce în discuțe problemele financiare ale nativului acestei zodii, iar cu ajutorul membrilor familiei se pot căuta soluții. Duminica este zi de petrecere pentru a începe săptămâna cu voie bună.

Horoscop weekend 6-7 ianuarie 2018: TAUR

Weekend-ul acesta vei avea buna dispoziție de a petrece timpul liber citind și relaxându-te.

Horoscop weekend 6-7 ianuarie 2018: GEMENI

În acest weekend vei avea invitații în oraș sau la diverse petreceri, însă le vei refuza din cauza sănătății.

Horoscop weekend 6-7 ianuarie 2018: RAC

Săptămâna a fost mult prea încărcată pentru tine, dar weekendul se anunță liniștit. Planul pentru acest sfârşit de săptămână este deja stabilit, făcând o mini vacanță alături de un membru al familiei sau partenerul de viață.

Horoscop weekend 6-7 ianuarie 2018: LEU

În acest weekend te pregătești pentru morala unuia dintre membrii familiei. Spre sfârșit de weekend ai parte de vești bune. De asemenea, și săptămâna o vei începe cu spor și voie bună.

Horoscop weekend 6-7 ianuarie 2018: FECIOARĂ

Surprinzător, în aceste zile vei pune mai mult accent pe distracție. Chiar dacă partenerul de viață nu îți face pe plac, tu nu vei accepta un refuz.

Horoscop weekend 6-7 ianuarie 2018: BALANȚĂ

Ești entuziasmat de vizita unei rude apropiate, însă această bucurie nu se compară cu bucuria adusă de cadourile primite de la aceasta. Pentru acest weekend, ai de lucrat la un proiect important.

Horoscop weekend 6-7 ianuarie 2018: SCORPION

Adolescentul petrecăreț din tine ar petrece în orice situație și ar face munca distractivă. În acest weekend ai drumuri de făcut iar vremea îți va cauza o stare de melancolie.

Horoscop weekend 6-7 ianuarie 2018: SĂGETĂTOR

Singurul impediment pentru un weekend frumos poate fi dorința partenerului de viață de a petrece cât mai mult timp în doi. Deși vor avea loc mici conflicte, poți îmbina dorințele amandurora pentru a face dintr-un banal weekend unul minunat.

Horoscop weekend 6-7 ianuarie 2018: CAPRICORN

Treburile casnice au loc prioritar în acest weekend pentru tine, însă ești ajutat de partenerul de viață, cu scopul de a termina ce este de făcut, pentru ca apoi să vă distrați.

Horoscop weekend 6-7 ianuarie 2018: VĂRSĂTOR

Acest sfârșit de săptămână vine cu vești bune! Poți lega noi prietenii, partenerul de viață te poate surprinde plăcut. Chiar dacă nu ai timp, cei din jur nu vor permite ca weekendul să treacă fără ca tu să nu te relaxezi.

Horoscop weekend 6-7 ianuarie 2018: PEȘTI

Prima parte a weekendului te plasează în centrul atenției printre invitați. De asemenea, vei fi lăudat fie pentru decorațiunile casei, preparatele culinare sau orice fel de schimbări. La sfârșit de săptămână te vei relaxa, astfel încât ziua de luni vei începe cu forțe proaspete.