Horoscop de weekend 9-10 februarie 2019. Veşti bune pentru capricorni

Horoscop de weekend 9 – 10 februarie 2019. Weekendul de la jumătatea lunii februarie va fi unul prielnic pentru majoritatea zodiilor.

08 feb. 2019, 14:25
Horoscop de weekend 9-10 februarie 2019. Veşti bune pentru capricorni

Berbec

Sâmbătă: Nu aduce acuzații și reproșuri persoanei pe care o iubești. Vei regreta amarnic fiecare vorbă urâtă spusă astăzi jumătății tale.

Duminică: Dimineața te surprinde plin de entuziasm și de bună dispoziție. Te bucuri de timp de calitate în compania prietenilor apropiați.

Citeşte şi Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 10-16 februarie. Evenimente şoc, lucrurile scapă de sub control. Previziuni complete

Taur

Sâmbătă: Ai impresia că nu poți să te ajungi cu banii. Începi să regreți unele cheltuieli făcute și te gândești cum să faci să economisești cât mai mult.

Duminică: Ai parte de o reîntâlnire cu un vechi prieten, care îți face o propunere tentantă. Ar fi bine să analizezi cu atenție oferta care ți se face și să iei o decizie bine gândită.

Gemeni

Sâmbătă: Te dedici prietenilor și pui problemele lor mai presus de problemele tale. Dai dovadă de un altruism ieșit din comun și te simți bine făcând acest lucru.

Duminică: Ar trebui să te relaxezi astăzi și să lași deoparte toate grijile, măcar pentru câteva ore. Profită de câteva clipe de liniște, care te vor ajuta să îți reîncarci bateriile pentru o săptămână plină de neprevăzut.

Continuarea articolului pe huff.ro.